חשבתי להתחיל לראות את דקסטר אחרי שקראתי שסיוון התלהבה מזה. עכשיו הורדת לי את החשק. סיימתי היום את "ארצות הברית של טרה" והעונה האחרונה הייתה סוג של עינוי משעמם שהמשכתי לצפות בה רק כי התחלתי ולא רציתי להפסיק לפני הסוף . אם דקסטר הופך לגרוע באיזשהו שלב אז לא בא לי להישאב לתוך זה ואז לסבול.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "חשבתי להתחיל לראות את דקסטר..."
שווה לראות את העונה ראשונה, אבל רק אותה.
בסך הכל הקונספט הוא די מצוץ מהאצבע, אדם מחליט לקחת את החוק לידיו ולהרוג אנשים שבית המשפט לא טיפל בהם.
לפי דעתי מדובר באחלה בידור, כמו אבודים. לא יצירת מופת כמו הסופרנוס או הסמויה, אבל מהנה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "הסדרות שעומדות לחזור בקרוב (סתיו 2012)"
אתה צוחק עליי! בדיוק היום התכוונתי לפתוח אשכול כזה, ואפילו התחלתי לנסח אותו.
אני מצפה בעיקר לעונות החדשות של:
"דקסטר", העונה השביעית. מתחילה ב־30 בספטמבר.
איפה עצרנו?
זהירות - ספויילר!
בפרק האחרון של העונה השישית, דב תופסת את דקסטר רוצח את טראוויס. כמו־כן, היא גם מבינה שיש לה רגשות רומנטיים כלפיו.
הצצה לפרק הראשון:
טריילר לעונה:
דרך אגב, העונות השביעית והשמינית תהיינה העונות האחרונות לסדרה.
לכותבים כבר יש סיום בשבילה.
"איך פגשתי את אימא", העונה השמינית. מתחילה ב־24 בספטמבר.
איפה עצרנו?
זהירות - ספויילר!
בפרק הסיום הכפול של העונה השביעית, ללילי ומארשל נולד תינוק. מארווין Wait-for-It אריקסון ("השם האמצעי האדיר ביותר בכל הזמנים!", שבארני בחר. מארווין על שם אביו המנוח של מארשל)
טד וויקטוריה בורחים יחדיו מחתונתה לעבר השקיעה.
בארני מציע נישואים לקווין, אך בפלאש־פורוורד ליום חתונתו מתגלה שהכלה היא לא אחרת מאשר רובין.
"המפץ הגדול", העונה השישית. מתחילה ב־27 בספטמבר.
איפה עצרנו?
זהירות - ספויילר!
האווארד וברנדט נישאים לפני שהאווארד יוצא אל החלל.
עוד סדרות שחוזרות העונה, אבל אני לא ממש צופה בהן, לפחות לא באופן קבוע:
"המתים המהלכים" (The Walking Dead) – עונה שלישית מתחילה ב־14 באוקטובר.
"אימפריית הפשע" (Boardwalk Empire) – עונה שלישית מתחילה ב־16 בספטמבר.
"על־טבעי" (Supernatural) – עונה שמינית מתחילה ב־3 בספטמבר.
"אחת שיודעת" (Gossip Girl) – עונה שישית מתחילה ב־8 באוקטובר.
"היה היה פעם" (Once Upon a Time) – עונה שנייה מתחילה ב־30 בספטמבר.
"הבחורה החדשה" (New Girl) – עונה שנייה מתחילה ב־25 בספטמבר.
"משפחה מודרנית" (Modern Family) – עונה רביעית מתחילה ב־26 בספטמבר.
"פרינג׳" (Fringe) – עונה חמישית מתחילה ב־28 בספטמבר.
"האנטומיה של גריי" (Grey's Anatomy) – עונה תשיעית מתחילה ב־27 בספטמבר.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "הסדרות שעומדות לחזור בקרוב (סתיו 2012)"
הנה התוספת שלי(מצטער מראש אם יש כפילויות ^_^)
Two Broke Girls Monday 24/9
Mike & Molly Monday 24/9
Two & A Half Man Monday 27/9
Person of Interest Thursday 27/9
Mythbusters Sunday 7/10
Family Guy Sunday 30/9
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "[QUOTE=Seo]מעניין כמה זמן יקח..."
סתם האמת שאני פשוט מעדיפה להימנע מצפייה במחשב אם יש אלטרנטיבה, בעיקר מטעמי נוחות.
מה שלא חשבתי עליו הוא שבמעונות לא בהכרח תהיה לי טלוויזיה ויס ככה שאולי לא תהיה לי ברירה.
אני עכשיו רק בעונה השלישית של דקסטר, ונהנית מכל רגע! שלא לדבר על זה שאני נמשכת אל דקסטר עצמו בטירוף.
מה שכן, אני באמת לא מבינה איך הצליחו למשוך את זה 8 עונות, אחרי הכל, כמה בנאדם יכול לעשות את מה שהוא עושה מבלי להתגלות?