24-09-2012, 08:13
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
כן, אני משוכנע לחלוטין שאנשים היו מבדילים בין הגלקסי 2 לגלקסי 3. אפילו הדיוטות שלא החזיקו שום סוג של סמארטפון בידיהם מעולם.
באופן "מפתיע" יש לך אייפון 4, למרות שנשמע של fanboy כמוך, היה מכשיר של אפל מהיום הראשון שהוא היה קיים (בניגוד אלי, שהגלקסי 2 היה האנדרואיד הראשון שלי... חיכיתי שיהיה מכשיר מספיק טוב לפני שעברתי לעולם הסמארטפונים, ואני מזכיר שאפל הייתה עם האייפון כבר שנים - ולא עברתי - וזו לא הייתה בעייה של כסף - קניתי את הגלקסי 2 שבוע אחרי שהוא הושק) - אז מפתיע כאמור שיש לך 4. אתה אומר שזה הראשון שלך, ומעולם לא שדרגת? אני באמת מופתע - אבל אתה תהיה הפרט שלא מעיד על הכלל.
מה שאמרתי על האנטנה הייתה בעייה אמיתית, שמי שקנה את המכשיר, מכיר אותה, והיה צריך לקנות כיסוי פלסטיק כדי לפתור אותה. אני לא מתייחס לכל המכשירים כמכשיר אחד, אבל אני כן מתייחס לשחצנות של אפל, שהרשתה לעצמה להוציא לאוויר העולם מכשיר עם בעייה כה חמורה - וכנראה שבכל דגם שלהם יש בעייה חמורה כלשהי, שהם פשוט שחצנים, ומוציאים לאוויר העולם, בידיעה שיהיו פרייארים שיקנו. וזה אחרי שהזהירו אותם מפני זה, עוד בשלב התכנון. להזכירך.
את המבחר ציינתי רק כדי להבהיר שזה יתרון שיש מבחר, לא חסרון, ומהודעתך נשמע (אולי בטעות), ש"רק דגם אחד, יקר", הוא יתרון. חוסר בחירה הוא אף פעם לא יתרון. כנראה שמסיבה זו, לעולם אייפון יהיה נחות יותר (אא"כ הם... יכניסו אפשרות בחירה, כמובן.)
לגבי התיקונים - אז שוב - אתה מיוחד. בתור מישהו שמסתובב בסביבה טכנולוגית, ורואה המון סמארטפונים, כל הזמן (ואני יודע שמה שאני הולך לומר עכשיו הוא לא מדגם מייצג, כי עשרות אנשים זה לא מדגם מייצג) - הסמארטפונים שכל הזמן בתיקונים הם רק של אפל. בדיוק רוב הניידים מתוצרת לנובו - וכשאי אפשר לתקן את האייפון (וזה המצב בהרבה מאוד מהמקרים, אולי בגלל שהכל מולחם שם בצורה כזו שאי אפשר להחליף שום דבר) - הם פשוט... קונים חדש, כי הקודם כנראה היה כל כך טוב... (זיכרון של דג.)
ולכן הסיכום שלי לכל העניין הוא, שאכן, יש לך אובססיה למוצר. לא שיש לי בעייה עם זה, זה די משעשע האמת
|