חברים,
בזמן האחרון יש לי המון שעות פנויות לשרוף,
אשמח לקבל המלצות למשחקי פעולה בסגנון באטלפילד 3..
יש המון מבחר באינטרנט אבל אני מעדיף המלצה של מישהו שבדק את המשחק ויכול לתת חוות דעת.
חשוב לי רק דבר אחד,שבמשחק יראו את הידיים והנשק ולא משחקים בסגנון ג'י טי איי שרואים את הדמות מהגב.
אלה המשחקים היחידים בגוף ראשון (כמו שביקשת) שאהבתי.
זה שאתה יכול להפוך לבלתי נראה ולרוץ מהר מאוד עשה לי את זה. במשחק השני הם עשו דבר מבריק כדי לתת לך מוטיבציה להשקיע זמן בלהלחם באויב במקום לנסות להתחמק ממנו: כל פעם שאתה הורג חייזר הוא משאיר איזשהו חומר ביולוגי (או משהו כזה) שאתה יכול לאסוף אותו כדי להגביר את היכולות שלך (למשל: להגדיל את פרק הזמן שאתה בלתי נראה). במקום לעבור מהר משלב לשלב אתה מנסה להרוג כל מה שזז כדי להגביר את היכולות שלך
נערך לאחרונה ע"י צ'אקי. בתאריך 16-08-2012 בשעה 22:28.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי D FORCE שמתחילה ב "גם וגם או אחד מהם,ממש לא משנה..."
האם רכשת את Battlefield 3 Premium?
הוא כולל בתוכו תוספות של נשקים, הסוואות, משימות, מודים ומפות (כרגע הוא מכיל את Back to Karkand ואת ה-Close Quarter. בתחילת חודש הבא תצא ההרחבה השלישית: Armored Kill).
כל הרחבה כוללת 4 מפות, משמע שחודש הבא כבר יש 12 מפות מעבר למשחק הבסיסי.
מנהל ציור ותלת מימד ,עיצוב גרפי ותקשורת חזותית ומשחקי מחשב וקונסולות.
חבר מתאריך: 14.03.08
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי D FORCE שמתחילה ב "ערן ,
אכן..ההרחבה נרכשה ואני..."
אז אתה תופתע, כי המשחק הזה עלה כסף עד לשנה שעברה, שהם הבינו שהם מרוויחים יותר כסף מהחנות שבתוך המשחק(זה לא משחק PAY TO WIN, כל דבר אפשר להשיג בדרכים אחרות, ורוב הדברים הם קוסמטיים) אז הם שחררו אותו בחינם.
תנסה את זה רק, אתמול יצא גייממוד חדש אז יהיה קצת קשה למצוא שרתים בלעדיו
אתה יכול לנסות את Blacklight Retribution, שהוא free to play ומזכיר את BF עם כמה טויסטים
אני אישית לא אהבתי, מאותה סיבה שלא אהבתי את BF3 - המשחק מהיר מדי, מזכיר יותר מדי את MW ופחות מדי את BF1942 המקורי.
אופציה נוספת, טובה הרבה יותר לדעתי זה Tribes Ascend המעולה, גם כן free to play
משחק שדורש הרבה אסטרטגיה קבוצתית. לא סתם run & gun.
תצטרך לשחק לא מעט לפני שתבין את הדינמיקה של המשחק, אבל ברגע שתתפוס את זה ותבין איזה ROLE מתאים לך - אתה תשכח מBF3 וכל שאר הMW clones שהופיעו בשנים האחרונות.
אני ממליץ גם על מsuper monday night combat שהוא גם חינמי דרך VALVE (היה בתשלום עד לא מזמן, בדומה לTF2). שילוב של FPS עם DOTA/MOAB
אבל הוא לא בדיוק מה שחיפשת.
משום מה הוא לא זכה ליותר מדי תשומת לב, וזה די מוזר, כי הוא לדעתי יותר טוב מ-MW2 שיצא באותו פרק זמן. בניגוד למשחקי MW ו-BF, המשחק הזה וגם ההמשך שלו (Medal of Honor: Warfighter, צפוי לצאת בעוד חודשיים) מבוססים בצורה די מוצקה על אירועים אמיתיים ואפילו דמויות אמיתיות.