14-08-2012, 00:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
לשימי,אכן אני מדבר על כרטיס סים שמיועד לאינטרנט לניידים,ובנייד עליו אני מדבר הוא מוכנס לפני הסוללה והיא סוגרת אותו בסלוט שלו.
המערכת הפעלה מבית ms פשוט לא מוצאת שהכרטיס הוכנס פנימה ולא מזהה אותו והוא לא קיים בשבילה בלי המודול הזה. התמיכה הטכנית של אותו ספק של טלפונים ניידים שנותן גם אינטרנט דרך כרטיס סים למחשבים ניידים,אומר לאנשים לגשת לאותו מודול במערכת שאמור למצוא את הכרטיס ולהגדיר את החיבור,אבל אצל אותה חברה המודול הזה חסר במערכת והיא רוצה עליו כסף. חשוב לומר שיש חברות שלא הסירו את הכלי הזה מהוינדוס בניידים שלהן ולא רוצות עליו כסף ואיתן אין בעיה בנושא. הסים עובד במחשב אחר בלי בעיות עם חלונות,אבל אותו נייד שייך לחברה אחרת ובו המודול קיים מהחברה בלי להוסיף אגורה.
היום,יום ד או יום ה אני יוכל להביא את הנייד הזה לבית שלי,ואשמח לקבל תשובה כיצד להגדיר לבעל המחשב את אותו סים בלי אותו מודול או להוסיף את אותו מודול בלי העזרה של החברה.
כאשר המחשב יהיה אצלי בבית,אני אוסיף את שאר הפרטים בהודעה נוספת באשכול,שימי,ישראל וזיו.
ל ישראל K,אני מדבר על כרטיס סים שאתה מחבר למחשב נייד עצמו לסלוט שמיועד לסים בלבד.(ראה מה שכתבתי לשימי)
בעל הכרטיס בכלל נמצא בחברה סלולרית אחרת לחלוטין ולא באותה חברה סלולרית שמספקת לו את הסים למחשב הנייד בשביל גלישה מכל מקום עם המחשב הנייד.
אני לא אתן להודעה שלך יחס פסטן,ואם אין לך מה להוסיף לאשכול רציני,תחפש אשכול אחר להספים אותו בפורום אחר בבקשה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 14-08-2012 בשעה 00:40.
|