23-08-2012, 19:29
|
|
|
חבר מתאריך: 03.01.11
|
|
מעבר לתפקיד כללי אחר
אהלן חבר'ה..
רציתי לשאול בקצרה האם אפשרי לעבור מפקיד, לתפקיד כללי אחר כמו טבח או שקמיס"ט , אני משרת כבר קרוב לשנה,היתי לוחם, ועקב המצב בבית בעבר ובעיות ת"ש, ירד לי הפרופיל ל45 נפשי ות"ש 4, למרות שביקשתי לא לצאת יומיות ושאני מעדיף שזה יהיה בסיס סגור אבל קרוב לבית ושאני אעשה שבוע שבוע,נתנו לי ייומיות, וזה נורא קשה לי מנטאלית היומיות, אני לא רוצה אותם ואני לא צריך אותם.... אני רוצה לעבוד כטבח או כמשהו שק"ם או משהו שאתה קורע את התחת לאיזה שבוע ואז יש חופש של שבוע... גם בבסיס הזה יש טבחים, שקמיסטי"ם וכו...(טוב זה ברור שיש חחח)... אבל הם עושים כנראה כמו שהבנתי 5/9 יומיות(כמובן שהם סוגרים שבתות,ועושים משמרות לילה)... ככה שכנראה יחשבו שאני רוצה את התפקיד בגלל זה... אבל לא אני רוצה את התפקיד כדי שאני אוכל לעבוד,ובכל שהיום יום שלי יהיה ככה שאני עושה משהו, גם הפסיכיאטר אמר לי שאני חייב להזיז את עצמי כי אם לא אני אכנס לפאניקה בלי שום סיבה ואשאר בה לכל היום, דבר שקורה הרבה בשנים האחרונות...
ראיתי הרבה מטבח בשנה האחרונה ,אני יודע טוב מאוד מה זה מטבח, מה זה סירים בצבא... אבל לא אכפת לי...
השאלה איך איך עוברים תפקיד? אני מאמין שלזה לא צריך טופס 55 כי אני עובד כללי גם ככה ואני פסול קורסים אז ככה שאין מה לפסול...
מדבירם על זה עם השלישה? אם אני אדבר על זה עם הקב"ן הוא יעזור לי? האם יש להם בכלל זכות להעביר אותי? או שהם צריכים בתיווך עם הפיקוד להחליט? אני באמת לא מסוגל להיות פקיד...
טוב סליחה על החפירה ..
יום טוב...
|