לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-07-2012, 14:45
צלמית המשתמש של fritz2
  fritz2 fritz2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.01.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "הם יכולים גם ללכת על "נווה צדק""

אני לא מסכים עם הקביעה הזו..
מה פסול בבנאדם שקונה בית באזור שנחשב לחור / חורבה, ולאחר מספר שנים רבות, כשהאיזור מתפתח וצומח והופך לאבן שואבת, מוכר אותו במחיר גבוה הרבה יותר? האין זה חלק מחוקי השוק?

הורי קנו לפני כ-25 שנים וילה בישוב שבעבר היה חור וכיום מסופח לחור יותר גדול, במחיר שקרוב לזה שציינת.
לאחר שיפוצים, טיפוח הגינה והמראה של הבית, ואחרי שאנחנו הילדים עזבנו כבר לדירות משלנו, הם החליטו שהבית גדול וריק להם מדי ושהם רוצים לגור בתל אביב, בקרבת הים.
הם מכרו את הבית במחיר גבוה, אבל שמשקף את ערכו האמיתי של הנכס, מיקומו וההשקעה בו.

כך שאני לא רואה פסול במימוש הזדמנות פוטנציאלית שכזו.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-07-2012, 16:31
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
"צדק חברתי" זו סיסמא שבגלגולה הנוכחי מתייחס למצב
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי fritz2 שמתחילה ב "אז יכול להיות שלא הבנתי..."

שבין השאר אחד ממאפייניו הוא מצב כמו שאני תיארתי...

זה לא משנה האם אתה זקן שקנה שם בית ב 1950 בחמישים לירות, או צעיר מעונב שקנה חורבה ב 1990 בחמישים אלף דולאר.... אם אתה מוכר ב , בוא נגיד... 950 אלף דולאר כיום בית שלו היה עומד במקומות אחרים היה עולה 300 אלף, אתה אמור לפי הגדרתם להחשב "ראקציונר".

לא מדובר פה על מה שאני חושב. מדובר על מה שלכאורה הם חושבים. כמובן שאולטרא סוציאליזם זו חשיבה נלעגת ולא מציאותית (וזו הסיבה שמשטרי שמאל הם היחידים שבגלגול קיצוני מגיעים לחיסול המוני של אנשים על סמך מעמד חברתי - התפישה הלא מציאותית שלהם תמיד תתקל במחסומים שקרויים בהכללה "האופי האנושי"), אבל זה שאני (ומקווה שגם אתה) יודעים זאת לא אומר שאנחנו צריכים להניח למאמינים בה לחיות בשקט, משל היו מפגרים או מוגבלים שכלית.
ישן 17-07-2012, 14:54
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
מסך ההודעה שלי, מה שהתייחס לדברייך, זה הקטע הבא:
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי סגול טרי שמתחילה ב "[QUOTE=EtEoR]אלה לא פעילים..."

ציטוט:
אתה "מברך על היוזמה"?

יעני, אתה תומך בכאוס במדינה מתוקנת, זה מה שאתה אומר?
אלה לא פעילים חברתיים והקשר של
המעשה הזה (יחד עם שאר המעשים שנעשו בתקופה האחרונה) למושג "חברה" או "חברתי", לא קיים.

זאת פעולה בלתי חוקית ואלה הם עבריינים שעושים צעדים בחסות איזו "מחאה חברתית" שכבר מזמן לא
קיימת. אנארכיסטים לכלא. עבריינים מטונפים.

נ.ב
משמעות שם גנאי היא המצאת שם לאדם, לקבוצת אנשים, וכו' על מנת לבזות אותו\אותם. כשאתה מכנה
למישהו ע"ס הפעולות שלו זה לא כמו לקלל או לרדת עליו. הם פועלים באופן בלתי חוקי ומנסים לערער את
השלטון במדינה - הם אנארכיסטים (כן, זאת פרשנות שלי, השאלה איך אתה מכנה שבירת חלונות ראווה,
סגירת כבישים, השתלטות על אדמות מדינה בלי אישור ועוד ועוד).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:48

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר