אני רק בפרק השני וכבר התאהבתי בסדרה. סוף סוף ישנה סדרה ראויה על זומבים!
אבל אני זה לא חוכמה, אני פשוט אוהב כל דבר שקשור לזומבים על המסך.
סרטים כמו "שחר המתים" ו"28 יום אחרי", אלו סרטים שנהנתי מכל רגע בהם.
עוד מוקדם לשפוט את הסדרה בינתיים , אבל עד כה היא עושה רושם מעולה ואני מקווה שלא אתאכזב בפרקים הבאים.
מה דעתכם עליה למי שיצא לראות?
נערך לאחרונה ע"י -TsAcHi - בתאריך 16-04-2012 בשעה 23:46.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Mnemosyne שמתחילה ב "דברו איתי כשתגיעו לעונה..."
סיימתי היום את העונה השניה ולמעט כמה דיאלוגים משמימים בין הנשים שבאמת היו מעטים, לא היה רגע משעמם.
עונה מצויינת בעלת עלילה מעניינת ומותחת לכל אורכה עם משחק איכותי מצד כ-ל השחקנים שמגלמים את קבוצת השורדים. במיוחד קרדיט לשחקן שגילם את שיין והשחקן שגילם את דריל.
הרגע שבו הX יצא מהאסם, היה אחד הרגעים החזקים של העונה.
מעבר ל2-3 פרקים (שמתחו עד שהגיעו אליהם) כלום לא היה בסדר, הסדרה הפכה לטלנובלה, הם היו תקועים לנצח בחווה ולא יודע, העונה הראשונה אפילו שהיא שישה פרקים כול דקה ממנה הייתה מהנה בעוד העונה השניה כול שניה הייתה מיסרת.
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Mnemosyne שמתחילה ב "תכלס משחקי הכס ירדו, אבל..."
סוף סוף מישהו מסכים איתי, כבר חשבתי שאני היחידי.
אבל כפי שניתן לראות, העולם דווקא כן אוהב את העונה החדשה והרייטינגים עלו בפ****ג 50%. מה אני מפספס? מה הוסיפו שם שהרייטינג עלה ככה?
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי YK69 שמתחילה ב "סוף סוף מישהו מסכים איתי, כבר..."
זה אהבה לסדרה עצמה ולא בהכרח הרמה שהיא נמצאת בו.
נגיד וצפית בעונה הראשונה, והגיעה השניה, אתה מתחיל לצפות, ורואה שהרמה ירדה קצת, אז אתה אומר : טוב אולי בפרק הבא ישתפרו, ולכן אתה ממשיך לצפות.
רייטינג הוא לא כלי לדעת הצופה אלא לכמות.