30-06-2012, 14:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.02.02
|
|
לגבי ה Visual C++, בהתחלה זה עשה לי צרות בכל פעם שניסיתי להתקין, הוא נתן אותה שגיאה כמו בתמונה למעלה, הוא ביקש קובץ מסויים, וגיליתי שאני עושה EXTRACT לקובץ ההתקנה של ה VISUAL C++, הקובץ שהוא מבקש היה בפנים, אז הפנתי אותו אליו וזה הצליח להתקין בהצלחה, ככה עשיתי גם ל 2005,2008.
אבל אני שם לב שהבעייה קיימת משום ש:
1. גם שעשיתי את מה שציינת עם ה windows update ועם ה SoftwareDistribution, שנוצר מחדש, עדיין אני לא יכול להתקין עדכונים, לפחות לא את Silverlight
2. בהוספה והסרה שאני מנסה להסיר את Silverlight אני מקבל אותה שגיאה כמו בתמונה למעלה.
3. שאני מנסה להסיר גם את Microsoft intellipoint 8 אני מקבל גם אותה שגיאה כמו למעלה, כל הזמן החלון המעצבן הזה מופיע בהתקנות והסרות של תוכנות.
עכשיו אני לא יודע אם זה יכול להיות קשור אבל לפני כמה חודשים ניסיתי להתקין תוכנה כבדה בשם BORIS RED
וההתקנה תמיד עשתה שגיאה, השגיאה הייתה מוכרת בגוגל, ואחד התיקונים שמישהוא המליץ לעשות הוא לעשות כל מיני ownership וכל מיני הגדרות כבדות שם שהעבירו את כל הקבצים כנראה למשתמש או משהוא לא זוכר בידיוק גם מה עשיתי, אבל מאז שעשיתי את זה, חלק מהאייקונים לא הופיעו, נגיד כמו ב word, powerpoint וכאלו, הקבצים מופיעים אבל האייקון שלהם נעלם, במקום האייקון של WORD יש אייקון לבן כזה, אותו דבר גם בקבצים של VEGAS PRO ועוד כל מיני.. אבל ושלוחצים על הקובץ\קבצים עצמם הם נפתחים בסדר גמור..
אני יודע שאני מפיל קצת כמות מידע, אבל יש לי הרגשה שמשהוא במערכת הפעלה קצת נדפק ואני לא כ"כ יודע בידיוק מה ואיך להחזיר את הכל ל DEFAULT...
נערך לאחרונה ע"י wolf בתאריך 30-06-2012 בשעה 14:54.
|