בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי hellllllo שמתחילה ב "אני אלינור ואני מכורה.
..."
הוי, הפודסי הזה חמוד!!
וזה מעצבן אותי שמביאים בתוכניות את הבחור/ה השמנ/ה והדחוי/ה, מראים את הזלזול של הקהל והשופטים לפני ואז פתאום הוא/היא מתחילה לשיר וכולם עומדים על הרגליים מחייכים ועושים פרצופי תדהמה. איזו צביעות. מה כ"כ מפתיע? ששמנים יודעים לשיר? נו באמת.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי פאקטשלי שמתחילה ב "הוי, הפודסי הזה חמוד!!
וזה..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי פאקטשלי
וזה מעצבן אותי שמביאים בתוכניות את הבחור/ה השמנ/ה והדחוי/ה, מראים את הזלזול של הקהל והשופטים לפני ואז פתאום הוא/היא מתחילה לשיר וכולם עומדים על הרגליים מחייכים ועושים פרצופי תדהמה. איזו צביעות. מה כ"כ מפתיע? ששמנים יודעים לשיר? נו באמת.
זה בדיוק מה שאני חושבת
בנוסף למה שסיימון אמר בהתחלה, כשהשניים רק עלו. פוי
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי פאקטשלי שמתחילה ב "הוי, הפודסי הזה חמוד!!
וזה..."
זה תמיד מעצבן אותי שמביאים בתוכניות הללו את הילד/ה המתוק/ה שרק מכיוון שהם כ״כ חמודים מעבירים אותם הלאה.
כי איך הם יכולים להגיד "לא" לילד כזה מאמי כמו רובי (עם הכובע ששר סינטרה), למרות שבת׳כלס הוא מעפן? ובייחוד לאחר ההערה שלו על הדודה שמחפשת שידעך..
אפשר להביא להם ילדה קושקושנת ביותר, שפשוט תעלה לבמה, תתקע גרעפס, ותקוד קידה – הקהל ישתגע והם יעלו אותה לשלב הבא.
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "זה תמיד מעצבן אותי שמביאים..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ShoobyD
כי איך הם יכולים להגיד "לא" לילד כזה מאמי כמו רובי (עם הכובע ששר סינטרה), למרות שבת׳כלס הוא מעפן?
הוא לא מעפן, יחסית לגילו הוא שר מאוד יפה. ברור שאם אדם בוגר היה עולה ושר ברמה שלו, לא היה לו הרבה סיכוי, אבל יחסית לילד בן 5(?) זה די מרשים.
זה כמו שאם אדם היה עולה ורוקד ריקוד כמו של פאדסי, זה לא היה מרשים אף אחד, אבל בגלל שהוא כלב, הציפיות שלנו ממנו נמוכות יותר, ולכן הריקוד שלו נתפס כמוצלח במיוחד.
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "[QUOTE=ShoobyD]
כי איך הם..."
בן 7.*
זו בדיוק הנקודה, כמו שאתה לא משווה את פאדסי לאדם, אלא יחסית לכלבים אחרים, כך אני לא משווה את השירה שלו לזו של אדם בוגר, אני משווה אותה לזו של ילדים זמרים כמוהו.
אם אתה צופה בתכניות האלה, אז גם לך ככל הנראה יצא לראות ילדים בגילו, ואף קטנים יותר, ששרים כמו מלאכים. אני צריך להזכיר לך את קוני, שהייתה בערך בגילו (גם 7 אאז״נ) והגיעה למקום השני בעונה הראשונה?
ההבדל בינו לפאדסי זה שפאדסי, יחסית לכלבים אחרים, הוא פנומנלי, ולדעתי רובי, יחסית לילדים אחרים, פשוט לא.
עובדה שבסופו של דבר סיננו אותו עוד לפני השלב הבא.
מלבד ה־adorableness שלו, אין לו הרבה מעבר, וזה לא ממש נחשב כישרון.
אגב, אם לומר את האמת, גם לפאדסי אני לא בטוח שהיה מגיע המקום הראשון, כי בסופו של דבר במופעים שלו אין הרבה התפתחות, והטריקים די חוזרים על עצמם.
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "בן 7.*
זו בדיוק הנקודה, כמו..."
למען האמת אני לא צופה כל כך בתכניות האלה, ולכן בסיס ההשוואה שלך כנראה יותר טוב משלי.
ראיתי עכשיו את האודישן של קוני, ואין ספק שהיא יותר טובה ממנו (וזה מסתדר יופי אם זה שהיא הגיעה הרבה יותר רחוק ממנו).
איך שאני רואה את זה, כאשר אנחנו מדברים על ילדים קטנים, חמידות, ויכולת עמידה על הבמה עם הרבה בטחון, הם חלק אינטגרלי מהכישרון, ואין ספק שלרובי לא חסר מזה. אני לא חושב שהוא איזה זמר מדהים, ולא הופתעתי כשאמרת לי שהוא לא התקדם מעבר לשלב הבא, אבל אני לא חושב שזה בלתי סביר להעביר אותו. עם זאת, כמו שאמרתי, בסיס ההשוואה שלך כנראה יותר טוב משלי.
אגב, אני מסכים שהזכיה של פאדסי לא בהכרח מוצדקת. אני חושב שהשירה של ג'ונתן ושארלה הייתה הרבה יותר מרשימה.
מורה ניסתה להכניס קצת נימוסים בתלמידים שלה. היא שאלה אותם את השאלה הבאה:
"אם אתם יוצאים עם נערה נחמדה, ובאמצע הארוחה אתם חייבים ללכת לשירותים, איך תגידו לה את זה?"
ראשון ענה מויש'ה: "חכי שנייה, אני הולך להשתין!"
"ובכן מויש'ה" אמרה המורה, "זה גס רוח ולא מנומס! מה איתך חיימק'ה?"
ענה חיימק'ה: "תסלחי לי לרגע, אבל אני צריך ללכת לשירותים. תיכף אשוב"
"זה כבר יותר טוב, אבל עדיין לא מנומס להזכיר את המילה שירותים ליד השולחן", אמרה המורה.
"ושמוליק, אולי תפעיל את השכל לשם שינוי, ותכבד אותנו בתשובה הגונה?"
"בהחלט המורה!" ענה שמוליק וכיחכך בגרונו. "במחילה מכבודך, עלמתי היפה, אוכל לבקש את סליחתך לכמה רגעים? אני חייב ללכת ללחוץ יד לחבר קרוב שלי, אותו אני מקווה להכיר לך בסוף הערב..."
LOL
היה אחד עוד יותר מצחיק בפורום סלולרי לא מזמן.
איזה בחור כתב שם סקר, שנראה היה כאילו תרגמו אותו מסינית בעזרת גוגל-טרנסלייט, ענה לעצמו, ואז אמר תודה לעצמו.
Many years from now, a transgalactic civilization has discovered time travel. A deep-thinking temporal engineer wonders what would happen if a time machine were sent back to the singularity from which the big bang emerged. His calculations yield an interesting result: the singularity would be destabilized, producing an explosion resembling the big bang. Needless to say, a time machine was quickly sent on its way.
הו כן זה תחביב שלי מדי פעם. בעיקר סביב התאריך 31 בדצמבר
טיפ: חפשי כל מיני אירועים מיוחדים של זיקוקים בדיסנילנד. (נראה לי שיש להם כל יום זיקוקים, אבל יש אירועים מיוחדים כמו ליל כל הקדושים ובימים האלה הזיקוקים מיוחדים.)
נערך לאחרונה ע"י sheep בתאריך 13-05-2012 בשעה 21:55.