לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 01-05-2005, 20:48
  qm qm אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 26.09.02
הודעות: 2,493
ה"נאצי של המרק" מסיינפלד פותח רשת דוכני מרקים


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.topsecretrecipes.com/images/Soupnazi.jpg]




שף המרקים הניו-יורקי הנוקשה, שזכה בסדרה "סיינפלד" לכינוי "הנאצי של המרק" (Soup Nazi) מתכנן לפתוח רשת דוכני הזמנות מרקים ברחבי צפון אמריקה. הדוכן הראשון יפתח בניו-ג'רזי בקיץ הקרוב


שף המרקים הניו-יורקי הנוקשה, שזכה בסדרה "סיינפלד" לכינוי "הנאצי של המרק" (Soup Nazi) מתכנן לפתוח רשת דוכני הזמנות מרקים ברחבי צפון אמריקה. אבל אל תצפו לקבל בהם את היחס הניו יורקי האותנטי וגס הרוח.


בכל הדוכנים של רשת "איש המרק המקורי" יוצבו שלטים בהם יפורטו כללי ההזמנה הנוקשים של השף אל יגאנה, ביניהם "הכן את הכסף מראש!" ו"עבור לצד

שמאל לאחר ההזמנה!". אך דובר של החברה מסר כי ייאסר על העובדים לצעוק “No soup for you!" על לקוחות שלא יצייתו לכללים.


יגאנה ושותפיו חתמו על הסכמים למתן 123 זיכיונות עד כה. הדוכן הראשון יפתח בעיר רידג'ווד בניו ג'רזי בקיץ הקרוב. הקבוצה מקווה למכור 1,000 זיכיונות במרכזי קניות ונמלי תעופה בארה"ב וקנדה בתוך 7 שנים. השותפים מתכננים גם למכור מרק מצונן בסופרמרקטים.


"אנחנו מתכננים להפוך את הקונספט הזה לבינלאומי, בגלל שאל מוכר בכל העולם", אמר ג'ון בלו, יו"ר סופ קיטצ'ן אינטרנשיונל, היוזמה בת 5 החודשים שמכונה על שם חנותו המקורית של יגאנה בניו יורק סיטי. החנות הפכה למוקד התעניינות של תיירים מאז הפרק ב"סיינפלד" ששודר ב-1995, בו הופכים ג'רי, ג'ורג', איליין וקריימר ללקוחות קבועים בחנות, עד שהם מעצבנים את השף ומסולקים.

כמו בפרק ב"סיינפלד", המתכונים של יגאנה הם סוד שמור היטב. לדברי מנהלת התפעול לינדה גאווין, יגאנה והשפים שלו עובדים עם מומחים באוניברסיטת רוטגרס כדי להתאים את המתכונים לייצור המוני והפצתו בכל היבשת, כך שיישמרו על טעמם וטריותם. "הוא שף לחוץ טיפוסי", אמרה גאווין. לדבריה, התנהגותו הוצגה באופן מדוייק למדי ב"סיינפלד".

תפריט הדוכנים כולל מרקי פירות ים, צ'ילי ומרקים אקזוטיים נוספים, בתוספת לחם, שתייה, פירות טריים ושוקולד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3079647,00.html

נערך לאחרונה ע"י qm בתאריך 01-05-2005 בשעה 20:52.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר