בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "אני כבר עשיתי אשכול דומה אבל..."
נראה לי שלא לי ולא לך יש זכויות יוצרים על הקונספט של לפתוח אשכול של טריילרים.
בזמן האחרון פתאום נפל לי האסימון שאני ממש, אבל ממש, אוהב ללכת לקולנוע. זה בילוי כ"כ כייפי ובתכלס נורא זול לעומת דברים אחרים. ב310 ש"ח אפשר לראות עשרה סרטים בשנה (קונים כרטיס מגנטי). זה פחות ממה שאני מוציא בחודש על דלק. החלטתי שאני מתכוון לעלות הילוך בתחום הצפייה בסרטים.
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "איפה יש כרטיס כזה? אני הולך..."
http://www.yesplanet.co.il/Subscribers.aspx
חבילה של עשרה סרטים זה 310 ש"ח, ומן הסתם יוצא שכל כרטיס ב 31 ש"ח. שווה.
אני קניתי כרטיס עוד כשהיה מבצע של 10+1 כך שלי בכלל יצא משתלם (:
אם אתה לוקח עם סופ"ש זה הנחה של שקל לכרטיס בלבד זו הנחה די עלובה בהתחשב בכך שמתחייבים להם לכמות צפיות מסויימת.
אבל כמו שאמרתי- תקנה את זה בלי הסופ"ש ופשוט לך לסרטים בימי חמישי
אנשים אומרים "לא, זה לא שווה כי זה תקף רק לשנה" אבל זה חירטוט. ברגע שאתה ממלא אותו מחדש אתה יכול להשתמש בכמות שלא מומשה וזה מיועד לאנשים שפשוט אוהבים סרטים. יש לי את הכרטיס שלי כבר כמה שנים ואני מרוצה ממנו (הנחה על מחיר כרטיס, בלי עמלה בהזמה באינטרנט, איסוף כרטיסים במכונה או הדפסה בבית).
כשאני מזמין כרטיס לעצמי אני גם משלם על מי שהולכים איתי והם מחזירים לי ככה שגם הם נהנים מההנחה.
אני מתחיל לחשוש מאכזבה רצינית מהסרט הזה. ברור שהוא יהיה סרט טוב, אבל אולי לא יצירת המופת שעשו ממנו.
ראשית- ההחלטה להניע את העלילה 8 שנים אחרי. הרי האביר האפל נגמר כשבאטמן מוכרז פושע וניצוד. מה קרה עד אז?
שנית- ביין. אני מאוד מקווה שלא יסריטו את "נפילתו של אביר", בו ביין פוצע קשות את ברוס וויין, מכיוון שהעלילה בקומיקס נרחבת מדי כדי להעביר אותה לסרט (סופרמן מת, כל הנבלים של באטמן שוחררו מהכלא והתישו אותו, לבאטמן יש מחליפים וכך הלאה).
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אני מתחיל לחשוש מאכזבה רצינית..."
בהתחשב בציפיות ה-א-ד-י-ר-ו-ת יש סיכוי סביר לחוסר שביעות רצון אבל אני מאמין שזה יהיה AWESOME.
מצפייה בטריילרים יש לי חשש מסוים שלשחקן שמשחק את ביין (Tom Hardy) אין נוכחות עוצמתית מספיק בשביל לשאת על הכתפיים שלו את התפקיד אבל נחיה ונראה.
חוץ מזה, אנחנו עוד לא יודעים הרבה דברים כמו למשל איזה תפקיד ממלא בעלילה ראס-אל-גול (Liam Neeson) שחוזר אחרי שהובס בסרט הראשון. ברשימת הקרדיטים באתר IMDB הוא מוזכר גבוה.
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי hellllllo שמתחילה ב "סתם כי מדברים על טום הארדי,..."
זה טיפה מרגיש כמו גרסת שנות ה2000 של רוקי.
נראה שווה צפייה אבל יש משהו בשחקן הזה שקצת מפריע לי. זה כאילו שהוא לא ממש מעביר רגש לצופים. אני לא יודע איך להסביר.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "אשכול טריילרים לסרטים חדשים"
שם: 21 jump street
תאריך יציאה: כבר יצא
משהו על הסרט: הטריילר עושה עוול. ראיתי את הסרט בקולנוע לפני שבוע בערך, וזה הסרט הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי, נשבעת. לא זכור לי שצחקתי ככה ממשהו שראיתי אי פעם, ועוד בלי השפעה של חומרים משני תודעה
מסופר על שני שוטרים שיוצאים למשימה סודית בבית ספר תיכון.
שם: snow white and the huntsman
תאריך יציאה: 31.5
משהו על הסרט: עיבוד חדש ודי אפל לשלגיה ושבעת הגמדים... אני מאוד אוהבת את שרליז ט'רון ומחכה לסרט מאז שראיתי את הטריילר שלו לראשונה לפני כמה חודשים. מקווה שלא יאכזב כמו הרבה סרטים שנראים מעולה בטריילרים