15-04-2012, 10:41
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי g.l.s.h
זו הגירסא המיזנטרופית של לעשות את עצמך טמבל כדי לתת לאנשים מאותגרים להרגיש חזקים לכמה שניות.... (כמו כשאני הולך לקנות לפעמים בארומה, ויש לי מצברוח מרושע ובא לי להשתעשע עם הקופאית, אני מסתכל על התפריט עם מבט של קשיש שברח מבית אבות בו היה סגור עשרים שנה, ואומר "אני רוצה סנדוויץ' Chalomi" (יענו "כמו בחלום-מדהים"). אם מדובר על קופאית פריחונא, זה גורם לה להרגיש מאוד עליונה לכמה שניות ומשום מה זה מצחיק אותי...).
|
אני משתדל להדיר את רגלי מארומה ככל שניתן וגם כשהייתי שם לא אכלתי מעולם חלומי, אבל הקיק שלי הוא להנפיץ להן שמות ולראות תגובות- אלישמע, אליעזר, אלחנן וכו'.
יותר משעשע היה לעשות את זה בש.ג של צאלים, כשאתה נכנס עם רכב מבקשים ממך שם אבל לא משווים אותו לשום תעודה, ככה הייתי מנחם בגין, זאב ז'בוטינסקי, מוטה גור ועוד רבים וטובים אחרים מבלי שה"בודקת שער" תעיף בי מבט נוסף. הפעם היחידה שבה נפלתי הייתה עם יצחק רבין...
ציטוט:
יותר זול, יותר בטוח ויותר מהוגן מאשר ללכת ל"הוטרס". איפה עוד, חוץ מאשר אל"ל לקלעי פלוגה, יש הזדמנות בחינם לצפות בבנות צעירות ויפות מתאמצות לעשות דברים שהטבע לא ייעד אותן לעשות, אבל בחן?
|
חבל שהוטרס נסגר לפני שיצא לי לנסות אותו.
ובכ"ז יש לך עולם דימויים שני רק לטורים של אראל סג"ל, אני לא יודע במה אתה עוסק אבל אתה צריך לכתוב.
|