26-06-2012, 20:15
|
|
|
חבר מתאריך: 04.06.07
|
|
מה עושים כשמטיילים לבד?
היי, מה נשמע?
הבנתי שאנשים שמטיילים לבד זה דבר ממש מקובל ותופעה גדלת, מי שעוקב וודאי יודע שאני מאוד פוזל לכיוון הפיליפינים.
מה שאני מתכנן זה לטייל קצת בעיר הגדולה מנילה (קניון אסיה, רכבת תחתית והטיילת ליד הים), לעבור משם לILOILO ואולי לפגוש מישהי שאני מתכתב איתה, משם להמשיך איתה או בלעדיה לאי ידוע בשם BORCAY (שבתקופה הזו פחות מתויר בגלל הגשמים אבל אני אקח סיכון), וכמו כן לטייל עם אופניים באי, לחוות חיי לילה באי ומשם להמשיך לאי NEGROS הקרוב שידוע לפי מה שהבנתי במסלולי אופניים יפים, ואני רוצה לשכור שם אופניים ולטייל איתם.
לצערי אין לי רשיון צלילה ואני לא יודע גלישת רוח וגלים, אטרקציות ידועות שמציעה הפיליפינים.
ולטראקים ממש לא מומלץ ללכת לבד, אז בהנחה שלא אמצא שם חבר'ה לעשות איתם טראקים או מסלולי הליכה ארוכים, מה יש לעשות לבד בפיליפינים?
כמו כן, אני ממש רוצה להכיר בטיול אנשים חדשים ובעיקר בנות, אבל קראתי קצת על התרבות הפיליפינית וכתוב שם שרוב הפיליפינים מאמינים שסקס זה רק אחרי החתונה ואיני רוצה להתחתן.
מובן שיהיו במדינה גם תיירים, אבל האם כדאי בכל זאת לנסוע לשם?
מצד אחד אני לא רוצה להרגיש כאילו אני נוסע רק בשביל סקס (בשביל זה יש את תאילנד וכו'), מצד שני אני גם קצת לחוץ על להכיר אנשים חדשים ובנות, אז האם בכל זאת כדאי לי לבקר שם? אני די נדלקתי על המדינה זו מדינה מאוד יפה.
נערך לאחרונה ע"י MS_Rogue בתאריך 26-06-2012 בשעה 20:27.
סיבה: הסרת שימוש בשפה לא הולמת
|