Ninjutsu practitioners of various Ninjutsu schools showcase their skills to the media at a park in Karaj, 45 km (28 miles) northwest of Tehran February 13, 2012
What you haven't noticed, and what is funniest of all, is the name of the style and dojo. Remember, we are talking about Iran, the Muslim state! The Dojo's name translates into "The War God's Hall". To add to the delight, the young lady doing the splits on the backs of her two friends, is holding her fingers in a Buddhist gesture (mudra) invoking the Buddhist god of steadfastness. So, even in Iran we can see signs of polytheistic enlightnment.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ashigaru שמתחילה ב "What you haven't noticed, and..."
אין לי מושג אם אתה מביא את הדברים ברצינות או כבדיחה, אבל אאלץ להפריע לבדיחות עם רגע של רצינות - הסימניות שאתה מתרגם כ"היכל אל המלחמה" מביעות משהו שונה מאוד. נכון שמילולית זו המשמעות שלהן, אבל באומנויות לחימה מדובר פשוט בשם של סגנון מסויים (שמגיע מיפן) - BUJINKAN.
מעבר לזה, ולגבי המודרות, אני מניח שאתה יודע שלא חסרים יהודים מאמינים שמתרגלים אומנויות לחימה מגוונות וגם לא מודעים בהרבה מקרים למקורות דתיים/מחשבתיים/פילוסופיים של חלק מהתנועות. זה לא משנה להם ולא משנה לאיראניות מסודרות הגבות שבאשכול. ברוב המכריע של המקרים. ותעיד על כך הכרזה שנמצאת מעל אחד מהשלטים עם השם בוג'יקאן (ליד חרבות) שעליה מופיעים חמשה עקרונות קונפוציאניים חשובים. כנראה שהשאלה אם מדובר בבודהיזם, דת עממית, או קונפוציאניזם לא ממש מעניינת את הלוחמות כל עוד הן מצליחות להשיג קליגרפיה בזול... (ושוב - זה נכון לעוד הרבה מקומות)
נעלי camel toe... מעניין... אפשר לצחוק כמובן אבל אני רוצה לראות את מי שצוחק מתמודד עם כאלה...
כבר אמרתי פעם שהאמל"ח והתו"ל ההזוי שלהם יכול לתפוס אותנו בהפתעה.
"החטיבה אינה מטה ואינה פיקוד ואינה מערכת של חוקים ופקודות.
החטיבה היא קודם כל מאות זוגות רגליים. הרגליים הובילו אל הקרב – אף כי מתוך פחד. הרגליים עמדו ולא ברחו, אף כי כמעט אבדה התקווה. והרגליים צעדו וצעדו וצעדו בעייפות, בגשם ובבוץ, כשלו וצעדו.
ולכל זוג רגליים היה לב, לב שחש בכאב, שהרגיש בעייפות, שנאבק עם הפחד. בלב הזה התחולל הקרב האמיתי, הקרב שהכריע. בלבו של הלוחם הבודד ניצחה החטיבה. זה הסוד אשר שמו "גבעתי"."
שמעון אבידן
מפקד חטיבת "גבעתי", תש"ח
מסתבר שבמהלך העבודות לבניית מתקני אולימפיאדת החורף 2014 בעיר הרוסית סוצ'י, הכלים המקומיים לא היו מספיק חזקים כדי לעלות אל פסגות רכס ההרים בו נבנים המתקנים. הפתרון נמצא בהתקנת מערבל בטון על גורר ארטילרי עתיק ATS-59 שהצליח בקלילות להגיע למקום ולעשות את העבודה...