24-02-2012, 01:35
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.07.05
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "דיון בנושא גורמי המשיכה בין גברים לנשים"
טוב. קודם כל, גברים ייצאו גם עם בחורות שמידת החזייה שלהן לא בהכרח תואמת את האידיאלים שלהם. ולא רק לעיתים רחוקות.
תחשוב על זה ככה. רוב הגבריים אוהבים חזה גדול. לעומת זאת, אידיאל היופי הנשי הרווח הוא נשים קטנות דקיקות עדינות ושבריריות.
נשים בגזרה הזאת ממש לא התברכו בחזה גדול, ובכל זאת, הסיכוי שלהן למצוא בן זוג בד"כ גבוהה יותר מחברתן המלאות יותר.
אני באופן אישי יצאתי עם מישהו שאהב מאוד חזה גדול, ושלי היה קטן בכמה מידות מזה, והוא יצא איתי בכל זאת ולא מת מזה.
יש משהו במה שאתה אומר, אבל לא הייתי אומרת שהמצב מוחלט עד כדי כך.
הסיבה שאמרתי שתצפה לחפירה ממני, זה כי סטנדרטים כפולים לנשים ולגברים והבדלים בין המינים היו תמיד אחד מנושאי השיחה האהובים עלי [=
להלן החפירה:
לדעתי, מה שרוב האנשים לא קולטים לצערי זה ההבדל העצום שקיים בין העולם הנשי לבין העולם הגברי, כמה אידיאל היופי מחמיר איתנו הרבה יותר.
כשאתם מגיעים לגיל 4, אתם לא משחקים בבובות שהקא'צ היחיד שלהן הוא שהן יפות, שיש להן שיער חלק וגזרה רזה.
אצלכם יש מכוניות, וטנקים ודברים שאפשר לפרק. אצלנו היו ברביות, אח"כ בראץ והיום בטח יש יפיופה תורנית אחרת.
אותו דבר לגבי סרטים מצויירים, בנים יעידפו בד"כ פיטר פן או טרזן או יוגי הו או דרגון בול או כל סרט שהגיבור בו הוא גבר או ילד.
לעומת סרטים שמיועדים לבנות, שבד"כ כוללים נסיכות בצרה, זמרות פופ נוצצות, פיות, ילדות שעושות קסמים ואצל כל אלה השיער תמיד מבריק והגזרה תמיד רזה.
וזה ממשיך הלאה ככל שמתבגרים עם השנים. איך נראה הגיבור הראשי בסדרה כמו "פאמילי גאי" לדוגמה? שמן. איך מוצגת אישתו? בצורה מושכת יחסית. איך מוצגים הילדים שלהם? בן ובת, שניהם מכוערים. מי זוכה להשפלות מצד כותבי הסדרה באופן תמידי? הבת המכוערת.
כשהסרט מתחיל עם נער חנון שלא מצליח למצוא בחורה, בסופו של דבר הוא מוצא מישהי שמעריכה אותו כמו שהוא.
כשסרט מתחיל עם בחורה חננה ומחוצ'קנת שאף אחד לא שם עליה, היא צריכה לעבור מייק- אובר כדי לזכות בבחור המקסים בסוף הסרט.
כשמנסים למכור מוצרים בעזרת סקס (וזה קורה המון), ישימו תמיד דימוי נשי על השלט. אם תשים גבר, גם אם הוא חתיך רצח.... הסיכוי שלך למכור יצנח בצורה רצינית.
כל זה מביא אותנו למצב שבאמצעי התקשורות, יופי וסקס זה תמיד נשים. משמע, אנחנו (שני המינים) מוצפים מכל מקום על ידי דימויי של האישה המושלמת (והמרוטשת). הגיוני שהביקורת כלפיי המראה החיצוני של הנשים בעקבות כך תהיה הרבה יותר קשה.
וגברים לעומת זאת? הגיוני שקריטריון היופי ירד לתחתית הרשימה כששופטים גבר, ובמקום זה יחליפו אותו תכונות אופי (חתיך, חכם...) כי זה מה שהופך גברים למודלים לחיקוי לפי מה שחונכנו עליו.
סיבה נוספת למצב הספציפי הזה לדעתי היא שהרבה יותר מקובל שגברים יתחילו עם הנשים ולא להיפך.
מי שדוגלת בגישת האולדסקול (במודע או לא), ולא מוכנה להתחיל עם גברים שמוצאים חן בעיניה, בסופו של דבר מוגבלת רק למבחר שפונה אליה.
עד כאן עניין ה"למה".
מנסיוני האישי, כשבחור שאני לא מכירה ניגש אלי ומנסה לפלרטט, והוא לא חתיך בעיני, לא יעזור כלום, אני לא אמשך אליו לעולם.
לעומת זאת, יצא לי להידלק על הרבה מאוד חברים קרובים שלי שהכרתי בדרכים אחרות, והמראה שלהם רחוק מאוד ממה שאני תופסת כמושך.
ברגע שיש רגשות, מוצאים יופי גם בלי שמנסים.
בטחון עצמי בהחלט עוזר במשחק הזה, אבל זה זהה גם אצל נשים, לא רק אצל גברים.
הייתי ממשיכה את החפירה עוד הרבה, אבל לצערי השעה מאוחרת ואני נאלצת לפרוש לישון לפני שאאבד את הריכוז כליל. [=
נערך לאחרונה ע"י Seo בתאריך 24-02-2012 בשעה 01:39.
|