14-02-2012, 08:56
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "שאלה: מי מהסטודנטים פה משתמש בלפטופ ועד כמה הוא עוזר?"
לי הייתה בדיוק אותה התחבטות לפני שהתחלתי ללמוד (אם תחפש אני בטוח שתמצא), אמנם עבר רק סמסטר אחד אבל אני כבר יכול לסכם שאישית- לא יכולתי להסתדר בלעדיו (טוב נו, אני דרמטי- היה לי הרבה יותר קשה בלעדיו).
אבל שוב- זה עניין אינדווידואלי, אני לומד באנגלית אז ההקלדה שלי מהירה יותר מהכתיבה, בנוסף המרצים אצלינו מעלים הרבה מאוד חומר לאתר של המקצוע וגם רוב המאמרים והספרים הם אלקטרוניים.
זה גם נותן פתרון מעולה אם יש פתאום חלון ארוך ואתה רוצה לעשות ש.ב או עבודה כלשהי, או שאתה צריך להשתמש בחומר שנמצא בספרייה, למידה בקבוצה שמן הסתם לא תתנהל בבית שלך, להכל הלפטופ נותן מענה מעולה, זה כמו קלסר אחד שמאחד את כל החומר הלימודי שלך- רק צריך לזכור לגבות דברים, כבר היו כמה אירועים לא נעימים אצלינו.
אני קניתי טושיבה portege הוא בגודל ומשקל אופטימלי מבחינתי (קטן מספיק כדי שיהיה די קל, אבל גדול מספיק כדי שאוכל להקליד עליו בנוחות).
|