08-02-2012, 19:01
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
אני אנסה את הבלתי אפשרי לכאורה
הבלוג שלך די עניין אותי ולכן קראתי מספר פוסטים.
אנסה לתאר מה אני קורא בין השורות.
כמובן שאני לא מתיימר להיות מדויק או אפילו בכיוון.
ראשית, בבסיס אתה אדם הגיוני עם עולם פנימי עשיר. השקעת חלק ניכר מחייך ביצירת "מבנה ידע" שבעזרתו אתה מבין את העולם.
אתה למעשה ד"ר ג'ייקל.
בכל הנוגע לתחומי העניין שלך, אתה פרפקציוניסט ויכול להשקיע זמן רב בלמידה שלהם ובשכלול יכולות הקשורות בתחומי העניין הללו.
הדוגמה הבולטת ביותר לכך היא היכולת שלך בתחום ה-BDSM (הדמות "מר הייד").
היכולת הזו מקבילה, למשל, למחשבים או שחמט אצל גיקים יותר קנוונציונלים.
אין ספק שהמומחיות הזו אפשרה לך להגשים את הליבידו שלך באופן מלא. משהו שרוב האוכלוסיה המופנמת תתקנא בו עד מאוד.
אבל אחרי הכל, ה-BDSM הוא סוג של משחק. יש לו כללים כמו לכל משחק אחר.
למראית עין, עבור "גבר" בהגדרתו המגדרית, לא יכול להיות משהו נחשק יותר מהיכולת "לשלוט" בנשים באופן מוחלט, ללא שום מחויבות ולבצע בהן את "זממך" כמעט ללא סיג.
עצם הידיעה שיש לך את היכולת הזו יכולה להביא אדם לידי שכרון כח שגובל במאניה.
אבל אני חושב שהבעיה בכל הסיפור הזה מתחילה כשאתה מבלבל בין המשחק לבין הנושא של זוגיות ומערכות יחסים.
מערכת יחסים זוגית אמיתית לא יכולה להיות מבוססת על משחק. במערכת יחסים אמיתית אין מסכות. יש דברים בסיסיים כמו תלות רגשית ואפשרות להפגע שעומדים בבסיסה של מערכת היחסים.
אם תרצה - מערכת יחסים אמיתית היא כזו שמבוססת על אינטראקציה עם ד"ר ג'ייקל, לא עם מר הייד.
המטאפורה הזו נעשתה כבר נדושה עד בחילה אבל בכל זאת: ד"ר ג'ייקל הוא ביישן ופגיע. בדרך כלל הצורך במין דוחק את רוב הגברים להתמודד עם החרדה שלהם מדחיה אבל במקרה שלך, הנוכחות של מר הייד ייתמה את הצורך.
בסופו של יום אתה מוצא את עצמך במצבם של מרבית הגברים שהם introverted thinking types: קשה עד מאוד למצוא בחורה עם עולם פנימי לוגי עשיר שתוכל לדבר איתה באותה שפה ואולי ללמוד ממנה כמה דברים. בודאי תרצה גם שהיא תראה מעולה, בגלל שיש לך ניסיון מיני עשיר ולכן גם סטנדרטים.
נשים כאלה הן אמנם מעטות, אבל קיימות.
במקרה שלך, הוספת קריטריון - אתה רוצה שהבחורה תהיה שפחה באמת. לא במסגרת משחק. יש נשים כאלה, אבל לא מהסוג המעניין - לדעתי יש סתירה בין הקריטריונים האלה.
ומעבר לכך - אתה רוצה להיות בעמדת כח מוחלטת עליה באמצעות כלי ה-BDSM שיש לך (תרתי משמע!), ולכן זו לא מערכת יחסים הדדית אמיתית.
אפשר היה להמשיך עם הפסיכולוגיה בגרוש, אבל בכל זאת - תקופת מבחנים...
אתה יכול לקבל או לדחות לחלוטין את מה שכתבתי כאן. בשבילי זה היה תרגיל מעניין בפסיכולוגיה יונגיאנית. מקווה שבשבילך זה היה שימושי.
“I lived in countries that had no democracy... so I don't find myself in the same luxury as you do. You grew up in freedom, and you can spit on freedom because you don't know what it is not to have freedom.”
― Ayaan Hirsi Ali
|