11-02-2012, 17:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.07.05
|
|
בסרטון הוא אומר שהיו כבר מקרים דומים , ובהם הוא הגיב בצורה יותר מתונה.
אמרתי שאני בצד של האבא? אמרתי שהאבא מושלם? אמרתי שזאת הורות טובה? לא.
אני במקומו לא הייתי מגיעה למצב מלכתחילה, ולא הייתי קונה לילדים שלי דברים יקרים כאלה בכלל. אבל גם אם נניח הם היו מתנהגים בצורה כזאת, לא הייתי חושבת פעמיים לפני שהייתי גוזלת מהם מותרות כאלה ואחרות. ומה שהייתי עושה במותרות האלה אח"כ זאת החלטה שלי בלבד מאחר והן רכושי, גם אם הילדים הם היחידים שמשתמשים בהם. אם זה לא היה רכושי, הרי שפעולת הלקיחה הייתה נחשבת לגניבה... וואלה, אני בספק שזה יתפוס בבית משפט, במועצה לשלום הילד או במה שלא יהיה. כל עוד הורה מספק לילד שלו דברים מינימליים (ביגוד, קורה מעל הגג, אוכל וכו') והוא לא פועל בצורה אלימה כלפיהם (פיזית, מילולית, זלזול, התגרות וכו'- ולא, אלימות כלפי הרכוש של ההורה לא נחשבת), אתה לא יכול לבוא אליו בטענות לגבי הדרך בה הוא בוחר לחנך את ילדיו. (אני במקומו הייתי תורמת את הלפטופ לאיזה בית יתומים, כדי שהילדה הכפוית טובה הזאת תבין שיש ילדים שיש להם הרבה פחות ממנה)
להשוואה שלך בין בן אדם לחפץ אני אפילו לא הולכת להתייחס.
לגבי ה"דיקטטורה" בתגובה שלך לטלי. מה לעשות, במשפחה יש היררכיה מסויימת. לילדים אף פעם אין אותה סמכות או כמו שיש להורים, וטוב ויפה שיש להם דעה, אבל ההורים לא מחוייבים לפעול לפיה. בפעם הראשונה שיש התנהגות לא רצויה, מדברים על זה, בפעם השניה מתעצבנים, ואם רואים שזה לא עוזר, אז כן... מענישים. "בלתי הפיכה" מי ישמע? האם הוא מנע ממנה לחלוטין את האפשרות לקנות לפטופ משלה? לא נראה לי.
נערך לאחרונה ע"י Seo בתאריך 11-02-2012 בשעה 17:21.
|