05-12-2011, 19:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
אין תשובה חד משמעית על זה. לפעמים כן, לפעמים לא. בעיקר תלוי במזל. מה שכן - פרידה היא בדרך כלל לטובה, גם אם היא לא מרגישה כך בהתחלה.
למה אני מתכוון? - כשנפרדים זה בדרך כלל בגלל שהזוגיות הגיעה אל קיצה או שהיא דורשת יותר מדי בשביל להחזיק אותה בחיים. במרבית המקרים אין צד אחד שהוא האשם, אלא שהאשמה נעוצה באי התאמה בין שני בני האדם הספציפיים בקשר. לא משנה כמה העיגול יהיה יפה, הוא פשוט לא יתאים לחור מרובע.
פרידה אם כן, ברוב המקרים, מביאה לסיומו קשר שאיננו מוצלח. זה כואב - כי מה לעשות, ניסיתם, והאמת, עמוק בלב רציתם שיצליח, אחרת לא הייתם מנסים. יש אכזבה, כי לא הצליח. יש אכזבה כי היא לא "האחת" והוא לא "הנסיך על הסוס הלבן". אבל על רוב האכזבה מתגברים, ממשיכים הלאה, ועם טיפה מזל, לוקחים את הלקחים ששווה ללמוד מן הקשר ומיישמים אותם לקשר הבא.
אישית עברתי שישה קשרים לא מוצלחים לפני שמצאתי את האחת והיחידה שלי. במבט לאחור, מלבד מקרה אחד שבו באמת רק צד אחד היה אשם בפרידה (היא, לא אני), כל החמישה האחרים נגמרו כי דוגרי, הן היו נפלאות אבל פשוט לא התאמנו. לפחות אחת מהן אני יודע שמצאה את המפתח המיוחד שמתאים בדיוק למנעול שלה ואני שמח עבורה.
מה שחשוב הוא תמיד לזכור שאתה לא מפתח מאסטר. אתה לא תפתח כל מנעול שבעולם, רק אחד ספציפי. אם מנעול אחד נתקע - אל תאבד תקווה. המנעול הבא אולי יהיה האחד הנכון. עם כל פרידה, תלמד את הלקחים, ובפעם הבאה תבחר בצורה חכמה יותר... ובסופו של דבר, אתה תמצא את האחת הנכונה.