09-12-2011, 14:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.01.09
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "mynet: בוגרת תיכון חשפה ישבן בפייסבוק והמנהל הגיב: Perfect ass"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'נדלר בינג
- "אם היא לא רוצה תגובות שלא תעלה תמונות של התחת שלה לפייסבוק או שתסנן מי יכול לראות אותן. אם היא מראה את התחת שלה לכולם שלא תתפלא שהיא מקבלת תגובות בוטות"
- "רגע, רגע, אני רוצה להבין... היא מעלה תמונה שלה עם ישבן חשוף שאני די בטוח נוגד את התקנות של פייסבוק, כאשר היא יודעת שכל מי שחבר שלה בפייסבוק, כולל משפחה, מורים וגם סתם זרים שהיא הוסיפה\הוסיפו אותה, יכול לראות אותה. הוא החמיא לה, אם כי בצורה ולגרית משהו, והוא לא בסדר?!רק מוח נשי מעוות יכול להחזיק תפיסת עולם שכזאת..."
- "ביג פאקינג דיל. מי שמעלה תמונת עירום לרשת מחפשת את תשומת לב מהסוג הזה בדיוק"
בבגדול אני מסכים שכשמישהי מעלה תמונות פרובוקטיביות שלה לרשת חברתית אז היא רוצה לעורר תגובה מסוימת אצל מי שנחשף לזה. אני גם מודע לזה שלנשים יש רצון לשדר משהו מיני ושהסביבה "תיהנה בשקט". זה כמו מזכירה שבאה לעבודה עם מחשוף נדיב ומכנס צמוד-צמוד. היא יודעת אילו מחשבות זה יקפיץ לאנשים לראש אבל היא לא רוצה שיגידו אותם בקול רם. הבעיה היא שהעולם לא עובד ככה. מה שכן, אני מסכים עם הטענה שמועלת שם שעובדי חינוך לא צרכים להיות חברים בפייסבוק עם תלמידים.
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
המוח שלי כמעט התפוצץ.
הילדה העלתה תמונה שלה בעירום חלקי לפאקינג אינטרנט ואז היא מופתעת מכך שלגברים יש מחשבות מיניות.
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי פאקטשלי
המנהל דביל, הוא בהחלט לא היה צריך לכתוב ת'שטות הזו, אבל הבחורה עוד יותר. למה היא מצפה בדיוק כשהיא מעלה תמונה של הישבן שלה? שתקח בחשבון שלא רק החברות הקטנות שלה רואות את זה, אלא כל רשימת החברים.
|
כולכם מפספסים נקודה חשובה - המצולמת בכלל אינה צד בסיפור הזה. היא לא זו שהתלוננה, וממה שאנחנו יודעים יכול להיות שהיא בכלל הגיבה לו "תודה, אחינו". זה נכון שאם היא הייתה המתלוננת, היא הייתה יוצאת פוסטמה לא קטנה, אבל זה פשוט לא המצב.