התקנתי את הפאץ' אחרי שמחקתי את תיקיית פיפא מהמסמכים שלי . הכל היה בסדר חוץ מהמסך השחור שהזכירו בהוראות ההתקנה - לא היה לי אותו .. יכול להיות שזה קשור ? עכשיו פשוט כשאני מנסה לשחק אז הקבוצות לא בתלבושות שלהם .. מישהו יודע למה ? תודה מראש .
ציטוט: "מה הוא הסביר לך?" שאלתי. "שני דברים עיקריים", השיב אבי: "הראשון, שכל פרט ופרט במציאות, כל שערה בזקן שלי, קשורים זה בזה ודבר אינו מקרי; והשני, שיש טוב ורע בעולם, ויש לבחור בטוב ולדחות את הרע". מונחי הטוב והרע שאליהם התוודע בחלום, היה ברור, שונים מאוד מאלה שבהם הורגל. הוא לא שכח את החלום הזה, וכששאלתי אותו עליו זמן מה אחר כך, הוא זכר אותו בבירור.
כי עברתי כבר עונה שלמה עם חיפה .
התקנתי מחדש וזה לא עזר .. מישהו אחר יודע אולי מה לעשות ?
איך בכלל ניתן לראות את השמירות שעשיתי? שמרתי כל מיני מהלכים ושערים מרהיבים,אני מנסה ולא הולך לי... ועוד כמה שאלות: איך אני מדייק עם כדור קרן,ואיך אני בועט חופשית (ניסיתי את העיצה שניתנה בפורום וגם לא הלך) בתודה מראש...
רועי AZ - אתה טוען את השמירות שעשית איפה שאתה טוען גם את הקריירה או טורניר שפתחת , זה אותו מקום . ובקשר לבעיטה החופשית - אתה צריך לא לעבור את הפס האדום במחזור הראשון וכמה שיותר לדייק בקו הירוק כשהוא חוזר .
על מה אני לוחץ בשביל בעיטה חופשית (כי כשאני לוחץ על כפתור מסוים הוא תמיד מגיע לאדום) השדלתי ללחוץ חלש ועדיין..
אתה לוחץ פעם אחת , עוזב - הפס יזוז לבדו ימינה . כשהוא מגיע לקצה ( עוד לפני האדום .. ) , אז אתה לוחץ שוב .