11-10-2011, 12:28
|
|
|
חבר מתאריך: 16.03.10
|
|
אני מרגיש שנעשה לי עוול, מה אפשר לעשות?
ביום שישי, ערב יום הכיפורים, רכשתי מ ELINE טלפון סוני אריקסון W350. לאחר שחזרתי הביתה, שמתי לב לכמה שריטות על גב המכשיר. כבר נכנס יום כיפור, ולכן לא היה עם מי לדבר. המכשיר היה מאוד לטעמי ונורא התלהבתי ממנו, אז לא נתתי לקצת נזק קוסמטי להטריד אותי יותר מדיי.
כעבור יומיים של שימוש מינימאלי במכשיר(כמעט אפסי, עקב יום כיפור), בדרך לבסיס המכשיר פשוט מת ולא נדלק לי יותר!! אחרי שלושה ימים בבסיס בהם הייתי מנותק ממשפחתי ומחברי, חזרתי ל ELINE עם המכשיר. שמחתי לראות את הבחור שמכר לי את המכשיר בחנות, כי הוא היה זכור לי לטובה ונתן לי שירות מאוד אדיב במהלך הרכישה. כשהצגתי בפניו את המכשיר התקול, הוא מייד הבחין בשריטות על גב המכשיר והאשים אותי בכך שהפלתי אותו. אמרתי לו שמעולם לא הפלתי את המכשיר וזה המצב בו רכשתי אותו, אך המוכר האדיב לשעבר הכחיש זאת בכל תוקף ואמר שהוא בחיים לא ימכור מכשיר שרוט. לטענתו, השריטות הן כתוצאה מהשימוש הלקוי שלי במכשיר.
באתי לקראתו (אפילו שהטלפון לא נפל לי מעולם, בסך הכל היה אצלי מספר ימים בכיס), ושאלתי האם מספר שריטות אמורות להשבית מכשיר באופן מוחלט, אז הוא הודה שלא. לפי הערכתו, המכשיר ככל הנראה הושבת עקב תקלה בתוכנה שלא קשורה בשום אופן לשריטה על גבו. ובכל זאת, הוא לא היה מוכן להחזיר לי את כספי או להחליף את המכשיר באחד אחר ללא "בדיקת מעבדה".
המוכר נתן לי טלפון חילופי של NOKIA, לתקופה שהמכשיר שלי ב"מעבדה". הטלפון בעל עוצמת שמע נמוכה ביותר, עד כדיי כך שלא ניתן להבין את האדם מעברו השני של הקו, ולמעשה הטלפון "החלופי" הוא חסר כל תועלת.
בסופו של יום, יצאתי מ ELINE בלי הכסף שלי ועם טלפון חלופי חסר תועלת. מה כן קיבלתי מ ELINE? האשמות שאני לא מתייחס לטלפון שלי כמו שצריך, אני! אחד שמתייחס לטלפון שלו כאילו זה תינוק אנושי ומקפיד לא לשים אותו באותו כיס עם המפתחות כדיי שהוא לא יישרט. אחד שהטלפון הקודם שלו החזיק כמעט 7 שנים!!! מתוכם 3 חודשים של טירונות קרבית!! והטלפון המסכן שהם מכרו לי לא שרד חצי שעה של נסיעה ברכבת, והם מאשימים אותי שאני לא מתייחס לטלפון כמו שצריך?!?!?
מה אני אמור לעשות עכשיו??? היום אני חוזר לבסיס עם הטלפון החלופי הדפוק שלי (לפחות אני יכול לקרוא SMS). הטלפון שלי נמצא ב"בדיקה", ויש לי הרגשה מוזרה שתוצאות הבדיקה באופן מפתיע לא יהיו לטובתי.
|