07-11-2011, 20:37
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ד"ר טל פבל שמתחילה ב "האם "אנונימוס" תקף אתרי ממשל ובטחון בישראל ?"
אהלן טל,
אני ממש לא רוצה שההודעה הראשונה שלי אלייך בפורום תהיה בנימה שלילית ונשמע לי קצת אבסורדי לברך אותך לפורום אז בכל מקרה, בשביל הרוח הטובה
נורא חורה בעייני ההתעסקות, אפילו הנבירה העיתונאית/אקדמית ב"אנונימוס".
אנונימוס היא לא קבוצה ולא ארגון, אין להם מטרה משותפת ולא ערכים, העקרון של אנונימוס הוא שכל אחד יכול להיות אנונימוס- אין מטה ומפקדה, אין "מפקדים", אין הירככיה, אין תהליך קבלה כי אין קבלה.
אם אני אפרוץ לגן ילדים השכונתי ואגנוב את כל הקוביות של הלגו ואשאיר פלייר ש"אנונימוס עשו את זה", זה יהיה נכון מעצם קיומו של הפלייר.
אם כבר מחפשים עקרון כלשהו או מאפיין שסביבו מתאגד "אנונימוס" הדבר הכי קרוב לכך יהיה "טרולינג" (או בפשטות- להכעיס), אבל שוב, גם מאפיין זה יהיה לא נכון אם רק אדם אחד יאמץ לעצמו מטרה גשמית ויעטה את המסכה מונדטה (מרגיש לי כ"כ אבסורד אפילו לכתוב את המילים הללו).
בנימה קצת יותר אינטיליגנטית- אני לא רואה את היתרון של ארגון ו/או ממשלה להתחבא מאחורי מסיכת ה"אנונימוס", אשמח אם תבאר לי אותו.
ערב טוב.
|