17-05-2013, 02:17
|
|
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
|
|
חבר מתאריך: 07.04.02
|
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי G_Zhukov שמתחילה ב "משרד הביטחון הודיע על פירוק האגודה למען החייל"
בסיפור הזה כבר היינו
ציטוט:
במקור נכתב על ידי להקת כוורת
עד שיום אחד, הבחין בזקן עומד על אם הדרך ובוכה.
שאלו יודוקוליס בפה צוחק: מה לך זקן כי תבכה ללא מעצורים???
אמר לו הזקן בפה עונה: הלכו לי הברקסים! חוץ מזה יש לי קוץ ברגל.
הוציא לו יודוקוליס את הקוץ, ושם לו חדש.
הזקן אמר: איי!!!! ונעלם
|
בהזדמנות זו, כדאי לפרק את מועדון יותר (ולהקים במקומו את מועדון "מאוד")
לפרק את הארגון שדואג (לעצמו למשכורות) למילואימניקים "בהצדעה" (ולהקים את "בהערכה")
כמובן שבכל ארגון, איגוד ועמותה שיפורקו יש מנכ"ל וצוות עובדים שלא אשמים בהחלטה של משהב"ט להתייעל. לכן הם זכאים ל"מצנח זהב" בצורת משכורת לשנה נוספת, רכב, טלפון ולימודים על חשבון המשרד.
במקרה שמישהו מהעובדים הנ"ל יתחיל לעבוד בארגון שהוקם במקום זה שנסגר, הוא יצטרך להחזיר את הרכב והטלפון, לטובת קבלת חדשים.
בל נשכח את צוות הקופירייטרים, הקריאייטיב והגרפיקה שיצטרך לעמול קשה בכל ארגון חדש על יצירת השם והסמל החדשים (שישדר עצמה, וגם צורך בתרומה, אבל שלא יוציא אותנו מסכנים... וציונות גם...).
השם והסמל החדשים יודפסו על מדבקות, ניירות פירמה, כרטיסי ביקור, כרזות וכו' (את כל הניירת הנ"ל של האגודה למען החייל וליבי אפשר לזרוק לפח) וכמובן, שיהיה "קמפיין" כי צריך "לפרוץ" ולייצר "מיתוג" ו"בידול" ובלה בלה בלה שיעלה עוד הון תועפות.
כל הנ"ל נכתב באירוניה, אבל קשה להינתק מההרגשה שחלם זה כאן.