30-06-2013, 23:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
גם ברובוטריקים יש סטיה מהעלילה של הסדרה, אבל חוץ מכמה מבעיות בסרט הראשון והשני זה בסדר גמור, כאשר השלישי לא עובר את מבחן הצפייה ה 2 בגלל הבחורה שהיא חיקוי זול למקור ולא חייבים להצמד לקומיקס או לסדרה המקורית מיק לחלוטין.
בסרט אישה של הנוסעים בזמן, שזה לא קומיקס אלא ספר יש בסרט גם סטיה מהעלילה של הסרט וזה בסדר גמור לסרט.
השאלה זה כיצד מציגים את לקהל הצופים והג'וקר באביר האפל הקטע עם החיוך הוא נראה זול למי שמכיר את המקור של בגלל הכתיבה הזולה ומשחק לא טוב מצד השחקן עצמו.
הג'וקר באביר האפל אם הדמות הייתה נשארת בשם של הג'וקר היה חייבת שחקן הרבה טוב שמתאים לתפקיד וכותבים יותר טובים, ותאמים לי ,אם הוא לא היה מחסל את עצמו היו קוברים את הסרט כמו באטמן מתחיל, והמזל היחיד של הסרט הזה הוא שאותו שחקן גמר את עצמו וזה העלה את העניין בסרט מיד ואתה שוכח את זה כמו אחרים.
הסרט של האביר האפל, אם היה אפל כפי שאתה טוען הוא היה חסר עניין לחלוטין, ואם הג'וקר היה "פסיכופת רצחני" כפי שאתה טוען הוא היה מחסל את שתי הספינות ולא משחק עם הנוסעים כמו שהוא עשה לתחנת משטרה והפושעים האחרים בעיר וכמו ש"באטמן ורובין" הפושע מקפיא את כל העיר וזהו בלי משחקים מיותרים. נכון או לא?
אחרי שעושים סרט אחד שהוא היה טוב או סדרה טובה של סרטים, לעשות לסרט או לסדרה רימיק לא תורם לאיכות של הסרט החדש או הסדרה החדשהורק הורס את ההנאה כמו בשליחות קטלנית שעכשיו רוצים לעשות.
לגבי הית לדג'ר, אחרי זה ניסו להציג את זה כאילו הייתה טעות בתרופות:
ציטוט:
הפריז בנטילת תרופות שינה וכדורים נגד חרדה.
|
ולכן הוא מת שזה תירוץ זול למסומם או אדם חסר אחריות, כי לי פעם רופא החליף מרשם של רופא מומחה ואני יכול לומר לך שהמנהלת של הסניף, הרופאה הראשית היו צריכות לעצור אותי מלהגיש נגדם תביעה יפה מאוד ונגד הרופא, ומי שלוקח תרופות קבועות אמור לשאול את הרופא והרוקח כיצד לקחת את התרופות ומה לא לעשות איתן. לכן אל תספר לי סיפורים שהוא לא הרג את עצמו שרשמו שהוא לקח תרופות נגד חרדה ולשינה.
לגבי הסרט אימה, רצית משהו אפל ,אמיתי וקשה באמת אז רשמתי לך שם של סרט כזה ולא בגלל סיבה אחרת.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|