30-09-2011, 03:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.04.11
|
|
אני אישית לא שמעתי על כך כלום
ואני משתדל לעקוב אחרי דיווחים הנוגעים ברכש\בדיקות אמל"ח עם זאת אני חייב להגיד שזה לא מופרך לגמרי,נכון להיום הרוב"צ עם הטווח הארוך ביותר בשירות צה"ל הוא ה-HTR 2000 יש לו טווח של כ-1500 מטר ,עד לא מזמן הבארט היה בשימוש באגף הצליפה של בצה"ל היה לו טווח של~2000 מטר אבל כאשר הוא הוגבל לשימוש ע"י חיל ההנדסה בלבד והשאיר חלל באגף הצליפה של צה"ל,יכול להיות שמחפשים להחליף את הבארט בעזרת רובה מדוייק יותר חשבתי שילכו על הM200 או מקמילן TAC.50 אבל על הנייר הרובה הזה יכול להיות מחליף לא רע,לפי העמוד בוויקיפדיה יש לו טווח אפקטיבי של 3000מטר,האזכור היחידי שהצלחתי למצוא לדיוק היה בפורום והבחור טוען שהדיוק הוא 0.3 MOA בטווח של 100 מטר כחו את זה בערבון מוגבל(לא מדובר במקור רישמי אחרי הכול) כמו כן נראה שלא מעט מדינות מתעניינות בנשק הנ"ל למרות שהוא נמצא בשוק זמן קצר מאוד,יכול להיות שיש לזה סיבה טובה.כמובן שיכול להיות שמדובר בפשלה של האדם שערך את העמוד המדובר,במקרה הזה כל התגובה שלי לא רלוונטית .
נערך לאחרונה ע"י Lion_of_Zion בתאריך 30-09-2011 בשעה 03:11.
|