28-09-2011, 07:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
באג ב gnome שמעגן כוננים שלא קיימים.
אני אסביר את הבאג קודם ואחכה לתשובות לראות האם יש לו פיתרון.
כאן אנחנו רואים בצד שמאל של התמונה 1 ו 2 שהם הריבועים השחורים שמסתירים את השם של הדיסקים כאשר 1 הינו קיים פיזית בעוד ש 2 לא באמת קיים וזה עיגון שלא קיים כולל בתיקיה של media. (אחד ושניים הם למעשה אותו צורב.)
התמונה הבאה מציגה מה קורה כאשר מנסים להוציא את המדיה הקיימת שהיא 1 עם הפקודה :Ejeck
פה אנחנו רואים הודעה שלא ניתן להוציא את המדיה,כי היא לא מעוגנת. אין צורך לחסל את עיגון עם פקודה fuser -km /media/cdrom0/, כי זה לא קיים באמת ושום פקודה להצגת כוננים לא תמצא את הדיסק הזה.
עכשיו ברגע שאנחנו לוחצים על ה ok ההודעה נעלמת וכאשר לוחצים על ה Eject שוב הכונן דיסקים נפתח בלי בעיה ואנחנו רואים את התמונה הבאה:
כונן מספר 2 הוא תוצאה של באג ב gnome אחרי שמכניסים ומוציאים הרבה דיסקים מהכונן ואי אפשר להסיר אותו,כי הוא קיים באמת,ולכן אינו קיים בתיקיה media בכלל.
יש פיתרון אחד,אבל הוא ביטול של עגינה אוטומטית של דיסקים לחלוטין,אבל זה לא הגיוני להחזיק מסוף פתוח עם הרשאה של מנהל במשך שעות ולעגן ולהסיר את העיגון באופן ידני,כאשר מדובר במספר רב של דיסקים שיוצאים ונכנסים.
ניסיתי לעגן שוב ידנית ובאופן רגיל או לתת פקודה של eject ידנית עם פקודה במסוף,אבל לא עוזר כלום וכונן מספר 2 שאינו קיים נשאר עד אחרי שעושים ריסט ואחרי כן הוא נעלם כלא היה.
אם ממשיכים לעבוד ככה,הוא יכול לייצג את אותו צורב בלי סוף בתאוריה והכונן עובד ואין לו בעיה.
מדובר ב gnome 2 והבאג מופיע בכל הפצה שיצא לי לעבוד איתה שמותקן gnome ולפי התוצאות שגוגל נתן זה קיים בכל הפצה שיש לה את הממשק הזה ולא מצאתי לזה פיתרון עד עכשיו.
אני הולך להחליף להפצה חדשה עם kde בקרוב,אבל עד שאוכל להחליף אני מחפש לבעיה הזאת פיתרון.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 28-09-2011 בשעה 07:37.
|