14-09-2011, 10:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.10.10
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי בן אור
Galaxy 2
בנוחות העברת זמן אני לא ממש יותר על מה מדובר אבל ללא ספק הרבה פחות מוגבל מאיפון שעשוי מהגבלה על גבי הגבלה
לא שמעתי שה S2 מרבה להיתקע בסגנון ה S1, התקיעות של ה S1 נגרמו מ2 סיבות
1) מערכת קבצים מחורבנת של סמסונג שכבר לא נמצאת
2)תוכנות של הרשת הסלולרית שגם השתפרו וגם מפריעות פחות למכשיר הרבה יותר חזק
ה"מחסור באפליקציות" משתפר מהר מאוד, כיום יש יותר אנדרואידים מאיפונים אז כל חברה שמכבדת את עצמה תתחיל להפיק קודם לאנדרואיד (וויז לדוגמא משקיעים הרבה יותר משאבים על אנדרואיד)
פחות נוח להוריד אפליקציות פרוצות מאנדרואיד מאשר מסידיה, אין באנדרואיד תוכנה מסודרת לנושא (יש כמה אבל אני לא מכיר משהוא שפועל באותה מידה כמו סידיה), אבל באנדואיד יש הרבה יותר תוכנות חינמיות ביחס לאיפון.
אפליקציות חוקיות יש ב2 המכשירים כאשר לטעמי אנדרואיד יותר נוח (במיוחד ההתקנה ישירות מהדפדפן בPC במקום התקנה דרך איטונס שדורש להתקין איטונס ולחבר אותו למחשב) אבל זאת רק דעתי ואני מכיר מישהו שחושב אחרת
למה לא תהיה מוכן לקנות תוכנה שאתה משתמש בה? המפתח השקיע לא תתן לו 3 שקלים על שעות של הנאה?
|
למען גילוי נאות: אני עובד בתחום, ואני כרגע עובד על פרוייקטים לiOS ולאנדרואיד.
אני אתעלם מכל הפריצות האפשריות לאייפון.
קודם כל - אי אפשר להשוות את הiphone 4 לs2 - מאחר ואלו שני דורות שונים של המכשירים, אם ניקח S1 ואייפון 4 זה יהיה יותר הגיוני.
שוק האפליקציות באנדרואיד אמנם מתחיל לצמוח אבל עוד רחוק מלהגיע לזה של iOS, ויש לזה כמה גורמים:
1. זמן, האייפון והאייפוד טאץ' נמצאים הרבה יותר זמן בשוק מהאנדרואיד.
2. נוחות, מאוד קשה כרגע לתכנת לאנדרואיד, הדוקומנטציה שיש כרגע ברשת לעזור למפתחים מתחילים ומפתחים יותר מנוסים הרבה יותר גדולה מאשר למפתחי אנדרואיד.
3. כסף, אמנם בישראל תרבות גניבת התוכנה היא מאוד נפוצה - אבל הדבר לא נכון לגבי שאר העולם, אפליקציות באייפון כרגע עושות יותר כסף.
4. חומרה, זה יכול להכנס לעניין של נוחות גם, הרבה יותר קל לפתח לiOS בגלל שיש רק מכשיר אחד בעל אותן המידות בשוק, באנרואיד יש הרבה מכשירים כל אחד עם כפתורים משלו ורזולוציות מסך משלו.
אני מכיר ושמעתי ראיונות עם מפתחים שמסרבים לפתח לאנדרואיד, כי אנשים לא קונים אפליקציות, הם נכנסים לחנות והמוכרים אומרים להם "כן אתם קונים את המכשיר, אבל השאר בחינם!!!!" והם הרבה פחות מוכנים לשלם כסף אחר כך, למרות שהם בכייף ישלמו 1.99$ על משחק לiPad שלהם.
אפשר כיום להשתמש באייפון בשביל הורדת אפליקציות מבלי לחבר אותו למחשב, אני מוריד הכל בwireless דרך המכשיר עצמו.
מוזיקה זאת עדיין בעיה, בעתיד הקרוב אני רואה את אפל מתרחקת מכל החיבור למחשב עם wireless sync שכבר מתחיל בiOS 5.
אלו ה2 סנט שלי.
|