29-12-2011, 07:24
|
|
|
חבר מתאריך: 27.06.11
|
|
אני שמח שנהנית(ם). עכשיו נעבור לפסים המקצועיים יותר בהם כתבתי את הודעתי
אני מאתגר את מומחי הצביעה של הפורום - ארכוש מכל אחד כאן שישיג סרבל כזה בדיוק ב-400 ש"ח, כפול מ"מחירו בהום סנטר". מ-TEX עצמו ארכוש ב-500 (שקל, לא דולר. גם אני מוגבל באמצעים), פרס על המאמץ שהשקיע בתגובתו. ראו נא בזה כתב התחייבות. אני גאה בפורום שכה רבים מחבריו מומחים בצוותי אויר וציודם (לא בציניות), אבל על סרבלי צבעים לבנים עוד לא שמעתי (זה לא אומר כלום כמובן, יתכן שישנם ואני טועה), ודאי לא מרובי כיסים ורוכסנים, בדיוק באותם מקומות בהם ממוקמים הכיסים והרוכסנים של חלק מסרבלי הטיסה... (נו טוב, אינני מכיר את מגוון הסרבלים כמו חלק מהכותבים כאן, אז אדבר רק על מה שאני מכיר באופן בלתי אמצעי, לא מ"חבר שסיפר לי" ולא מ"ידיד שהראה לי").
נכון שהיחידות לא רוכשות ישירות (אלא אם כן הן גובות מכל חבר 40 ש"ח לצורך העניין...), אבל מי שרוכש עבורן עושה זאת מתקציב התפעול שלהן, כך שהן משלמות עבור זה בפועל, גם אם מפקד היחידה לא עומד בתור לקופה ומנפנף בכרטיס מועדון (של הום סנטר, כמובן).
לצד שמחתי על הקרדיט ש-TEX העניק לי ככותב ההודעות הלא מדוייקות בכל הזמנים (כתבתי פה עוד שתיים וחצי הודעות בערך, אז או שהכוונה לשאלות שלי אודות הפרופיל החברתי של מסיימי הקורס, שכנראה היו מאוד לא מדוייקות, או שהכוונה לרגע של עברית בו הטרחתי את הקוראים הנכבדים, בעניין שמות הדרגות הצה"ליות. שם אני דווקא מתעקש שאני צודק) - אני גם מתבאס על כך שאני מעציב אותו ברמת הכתיבה שלי...
לקח לכלל החברים המשתתפים - שחצנות איננה בסיס בריא להשתתפות בפורום הנחמד והנכבד הזה (להבדיל מציניות ואולי טיפונת קוצר רוח, במידה). גם אם נדמה לך שאתה ממש צודק ומישהו ממש טועה, היה נא מנומס ותרבותי וכתוב את הודעתך בלשון נעימה שתסייע לפתח דיון (או ויכוח) ברמה שלא תעציב אותך אחר כך, מפאת שהיא נמוכה. זה לא עד כדי כך נורא, גם אני השתעשעתי כהוגן למקרא התגובה הראשונה, אבל זה לקח טוב לחיים רגועים.
אני, כמובן, לא נעלב, היות שהידע המעט שלי לא מתבסס על מה שסיפרו לי (ידידי TEX, או שאתה הטייס המגודל שתפרו בשבילו סרבל, או שאתה החייט של הטייסת שתפר, או... ש... סיפרו לך), אלא על מה שאני חווה כמציאות כמעט שבועית (לא יום-יומית, אני מודה).
אני חוזר על האתגר - בואו והכפילו את כספכם בלי מאמץ, כי בעל הבית השתגע: 400 ש"ח למוצא הישר של סרבל כזה שיציע לי אותו למכירה. אני כבר אדאג לצבוע אותו בצבע שצריך...
אגב - אני לא טייס, אבל גם לא טייח וממילא כמובן שבעיני שני מקצועות אלה נכבדים באותה מידה, בתנאי שמבצעים את העבודה כמו שצריך. מה שקובע זה לא מה כתוב בתעודת המקצוע, אלא מידת הרצינות שלך בעבודה.
זהו, נראה לי שלא השארתי פינה שלא הגעתי אליה... (חוץ מפס הכסף, על זה ויתרתי)
בברכת יום טוב ובאוירה טובה.
נערך לאחרונה ע"י אליהר בתאריך 29-12-2011 בשעה 07:42.
|