לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #4  
ישן 23-08-2011, 08:04
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,318
שתי אפשרויות:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "תבנית גריל לתנור- קיימת?"

האחת - עדיף לך לקנות רשת שאינה שטוחה, אלה בצורת V. זה מאפשר לך לשים בביטחון כל נתח בשר, ולא רק עוף, ביציבות מירבית.



[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://fantes.com/images/8154racks.jpg]


השנייה, והזולה ביותר: אל תקנה רשת!
קנה פחית בירה! שתה חצי, ואחר כך קח את העוף שלך, לאחר הכנה מתאימה (מרינדה, משיחת בשמן זית ותבלינים), ובמחילך מכבודך - דחוף לו את הפחית החצי מלאה באחוריו. פנה את התנור, הנח תבנית בתחתיתו, חמם אותו לחום הגבוה ביותר שאליו הוא מגיע (לרוב 240 מעלות), והכנס את העוף כשהוא עומד על הפחית. אם עשית את מלאכתך נכונה, הפחית תשמש להעמדת העוף בשיווי משקל, כשהוא אינו נוגע ישירות בתבנית, והוא ניצלה מכל עבריו בצורה שווה. הבירה הנותרת בפחית תתאדה ותתן לעוף ניחוח וגם רכות. לאחר כרבע שעה הנמך את החום לסביבות ה- 190 מעלות והמשך לצלות עד שהעוף מוכן. כעת - חלץ את הפחית, המתן כרבע שעה, והגש.

בתבנית ניתן לשים תפוחי אדמה, בטטות, ו/או ירקות שונים, שנצלים יחד עם העוף וקולטים את כל מה שניגר ממנו.

נערך לאחרונה ע"י DZZ בתאריך 23-08-2011 בשעה 08:09.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 23-08-2011, 10:38
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 23.10.08
הודעות: 25,344
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי DZZ שמתחילה ב "אתה רוצה לצלות חזה עוף על רשת בתנור??? או שהתכוונת למחבת פסים?"

קודם כל- אני מוחה, אני מכין חזה עוף די עסיסי בתנור (ברור שלא כמו במחבת אבל כשמכינים 3 ק"ג במכה אחת אי אפשר לעמוד מול המחבת כל כך הרבה זמן...). איך? מדליק תנור על 200 מעלות ל-45 דקות, ככה אני בטוח שהוא התחמם דיו, ואז מניח את התבנית באמצע התנור כששני גופי החימום דולקים למשך 20 דק' (אחרי כמה שעות של השריה בשמן, תבלינים, לעיתים סויה וצ'ילי וכיו"ב) וזה יוצא לא רע בכלל. די עסיסי ונסגר בצורה סבירה. הבעיה- הנוזלים מחזה העוף מרטיבים את תחתיתו ולמטה הוא יוצא קצת מסמורטט.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #12  
ישן 23-08-2011, 13:14
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,318
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "הכנתי פעם חזה הודו ממולא בבשר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
הכנתי פעם חזה הודו ממולא בבשר טחון עם פירות יבשים, אך זה לא אוכל שאפשר לקחת לעבודה, לא בסנדוויצ'ים בכל אופן. אני מכין הנגלה הזאת בשביל לאכול בעבודה ומעדיף סנדויצ'ים בגלל הנוחות שבנשיאה.

לגבי השיקול הזה - פרסמתי כבר בפורום זה, בעבר מתכון, לחזה הודו צלוי, ומה שיוצא מזה בעצם זה פסטרמה נהדרת תוצרת בית, שקל לפרוס ולעשות מזה סנדביץ'.
כנ"ל לגבי חזה הודו ממולא: קל לפרוס ממנו פרוסות, ולמלא בו פיתה, או לגלגל בתוך טורטייה או לאפה, יחד עם ירקות, חמוצים, טחינה או כל דבר העולה בדעתך. סנדביץ' זה לא רק משהו בין שתי פרוסות לחם!

אגב - אם הכנת כמות גדולה ומתחיל להיות לך משעמם - קצץ את הבשק לחתיכות קטנות ועשה ממנו סלט עוף (יש מאות ווריאציות על הנושא). הולך נהדר ככריך או כמנה מהירה בבית.

אבל גם עם גלילות חזה עוף- איך אתה מונע מהתחתית להיות סמרטוטית עקב הנוזלים שיוצאים מהעוף?


לא יוצא נוזל בכמות משמעותית מגלילות העשויות מנתחים דקים של חזה עוף. בכל מקרה, אני הופך אותן בתבנית מספר פעמים על מנת להשיג אחידות בצלייה. אפשרות אחרת היא טיגון בשמן עמוק, אך זה פחות חביב עלי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:42

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר