07-11-2011, 16:22
|
|
|
חבר מתאריך: 14.06.05
|
|
זה משחק פוקר....
אם אין לך קלפים טובים - אתה לא יכול לשדר את זה, ולהגיד לעולם, טוב תתקפו אותי ובמקסימום אני אטפטף עליכם קצת טק"ק, קצת רק"ק מהשכנים הנחמדים שלכם בצפון ובדרום, ואם ממש תעצבנו אותי אני אגרום שמחירי הנפט יעופו לשמיים...זה לא ממש איום. זה תרחיש תגובה חזוי צפוי מינימלי ולא מרתיע או מפתיע (מרתיע בכוונה שהוא ידוע וצפוי. כמובן שיש חשש מתקיפת טק"ק על מרכזי אוכלוסיה בארץ).
אם יש לך קלפים טובים - אתה גם צריך להזהר לא לחשוף יותר מדי, כי אם תגיד "אני המשוגע מאירן אזרוק עליכם 2 פצצות גרעיניות שקניתי בשוק השחור" אז מרגע זה והלאה זה מה שיחפשו אצלך עד שימצאו. יעשו הכל כדי למנוע ממך להגיע למצב של הפעלה. התקיפה אם תהיה, עלולה להיות הרבה יותר רחבה וכו...וגם לא בטוח שבאמת תרצה/תוכל להשתמש ואז יצאת אפס מאופס (ואיבדת את הכבוד אצל כל מדינות האזור וארגוני הטרור שאתה מתחזק).
אז כמו תמיד, צריך להיות זהירים, להתבסס על מודיעין איכותי, פלוס מקדם ביטחון לאי ודאות שקיים. וברור שהאיראנים ינקטו במדיניות של דיר באלק תעצבנו אותי יש לי קלף בשרוול, כי ככה זה עובד...הם לא היחידים שמשתמשים באיומים ללא הוכחה. לפעמים קונים את זה, ולפעמים אתה יוצא נקניק...
לדעתי האישית...אם אתה מאיים בקלפים בשרוול...עדיף שלא תסתובב עם גופיה...
|