24-08-2011, 06:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי yishain11
שלוש שנים של סוציאליזם אובמיסטי הביאו את ארה"ב לפי פחת?
ואת ברני מיידוף, קריסת בנק "ליימן ברת'רס", החוב העצום של ארה"ב ואת המלחמה בעיראק ובאפגניסטן שהוציאו כולם מקופת ארה"ב מילארדים אתה שוכח?
איך אובמה אשם בזה?
|
עד כאן אמרת נכון (אולי חוץ מברני מיידוף). באוגוסט 2009 אובמה יכול היה לומר, "רגע, אני רק שישה חודשים בתפקיד, תנו לי זמן". דא עקא - שלוש השנים האחרונות הפכו צניחה חופשית עם מצנח (רע מספיק) לסחרור מסוכן בלי מעצורים. אני לא מכחיש שאובמה קיבל מצב גרוע. גם רייגן קיבל מצב גרוע מקרטר. ההבדל - רייגן הפך את המגמה, אובמה החמיר אותי פי כמה וכמה.
חובותיה של ארה"ב הוכפלו- הוכפלו! בשלוש השנים תחת אובמה. מקומות עבודה חדשים כמעט שאין, האבטלה שוברת שיאים, הדולר נופל, מחירי המזון והדלק מאמירים, מערכות חינוך מיוחד, סיעוד, ובריאות קהילתית נסגרות מחוסר תקציב... ובנוסף לזה, בגלל עלות המלחמות בעיראק ואפגניסטן, אובמה הצטרף לתקיפות בלוב - כמה זה עולה? או שאולי גם בזה בוש אשם?
כרגע הרפורמה הבריאותית שלו עולה הרבה כסף, מבטלת שירותים ולא עושה שום דבר מעבר לזה, למקסיקנים לא חוקיים יש טיפולים חינם והגנה משפטית מפני גירוש...
ובמישור המדיני נראה כאילו אובמה הלך עם checklist, עבר בת-ברית אחרי בת-ברית ותלה את כולן לייבוש בעוד הוא יורד לאויביה של ארה"ב ומבצע בהם מעשה אוראלי...
ציטוט:
במקור נכתב על ידי yishain11
ואני שמעתי את גלן בק אומר שהאנשים שמנסים לקדם אג'נדה סוציאליסטית בארה"ב וביטוח רפואי לכל האומה הם שליחים של ממשלת צללים קומוניסטית שמנסה להשתלט על ארה"ב.
נו באמת...
|
אני שמעתי את אותו הדבר. אני גם שמעתי אותו מדבר על רדיפות בתקופתו של ווילסון וחשבתי שהוא על סמים. ואז הלכתי ובדקתי ומסתבר שיש הרבה אמת במה שהוא אמר. אתה טועה בפירוש כוונתו כשהוא מדבר על ממשלת צללים - אתה חושב על זקני ציון עבותי-זקן שהמתכנסים בחדרים חשוכים.... הוא מדבר על אג'נדה מתחת לקרקע שאליה מכוונת המפלגה הדמוקרטית תחת אובמה וממשלתו, הוא מדבר על מדברים שנעשים בשו-שו כדי להפנות את ארה"ב לכיוון של סוציאליזם....
אומר לך דבר אחד - להכריח אדם לרכוש ביטוח בריאות זה אכן מעשה סוצאליסטי ביותר... והוא הולך די ראש בראש עם חוקת ארה"ב....