לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-08-2011, 09:32
צלמית המשתמש של Gumble
  משתמש זכר Gumble Gumble אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.06.08
המשטרה אמרה לו שהוא מאויים, אבל לא ע"י מי.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "נתן זהבי לרזי ברקאי: "על מה אתם מדברים? מרגול לא איימה עליי""

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/...1&cat=402&loc=2

ציטוט:
ביום שלישי בבוקר אני שומע ברדיו על המעצר של מרגול, בנה אסף ואנשיו של מולנר. כשאני מסיים לשדר ברדיו ויוצא מהאולפן, הסלולרי שלי נתון תחת מתקפה של שאלות מכל אמצעי התקשורת. כולם רוצים לדעת מה יש לי לומר על השמועות הכבדות, שגורסות כי מרגול שלחה עבריינים לפגוע בי.

"לאורך השנים קיבלתי הרבה איומים"

מה שכן ידעתי היה שמרגול התפוצצה מכעס אחרי שירדתי עליה ברדיו בגין האמירות הבוטות והמזלזלות שלה על המחאה ועל "המהפכנים דה לה שמאטע", כפי שהגדירה את דפני וחברותיה. אותי הדליק בדבריה הקטע שבו אמרה שזו מחאה של מי שלא קיבלו דירה מסבתא שלהם בבזל (רחוב בזל).

נערך לאחרונה ע"י Gumble בתאריך 17-08-2011 בשעה 09:35.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-08-2011, 10:27
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
לפני שפותחים פה נגד השמאל, צריכים להיות צח כשלג
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "נתן זהבי לרזי ברקאי: "על מה אתם מדברים? מרגול לא איימה עליי""

וגם לטבול במקוה להיות טהור מטהור.

ומי שאינו ככה, צריך מאוד להיזהר.

http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=548430
ציטוט:

"המחאה היא האמא של כל הדמוקרטיות, אבל יש כאן עיוות גדול מאוד, המחאה היא פוליטית", אמרה היום מרגול ל-ynet, לאחר ראיון זועם שהעניקה הבוקר לגלי צה"ל, שם פרשה את משנתה בעניין. "הם רוצים רק להפיל את נתניהו. חסרי דיור יש בפריפריות - והם ממש לא במלייה שלהם. לחלק ממובילי המחאה, סבתא שלהם פשוט לא הורישה דירה בבזל. זה לא דבר אמיתי. 20 שנה אי אפשר לקנות דירה? אני לא קונה את זה".

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 17-08-2011 בשעה 10:33.
ישן 17-08-2011, 11:34
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
עבריינות יש גם בימין וגם בשמאל, אבל משום מה יש הרגשה
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "לא, אין שם "המון" עבריינים-..."

שמי שנמצא בשמאל הוא יותר מוגן מפני החוק. ההדגשה היא על המילה "יותר". לא שאין כלל חוק ומשפט.

הנה לדוגמה מה שכותב YNET שמעודד מפגינים לפרוץ לבנין הכנסת וגם מגנה את הפעולות שעושים בכדי למנוע מהם את זה, אם מישהו אחר היה עושה את זה, כבר היו מגישים נגוד תלונה פלילית בגין הסתה והמרדה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4109808,00.html
אנשי מאהל המחאה בירושלים וכן ארגונים חברתיים שונים ניסו לחסום פעמים רבות את הכניסה למשכן. ביום ההצבעה על חוק הווד"לים הם אף הניחו לבנים על כביש הגישה, ועיכבו את כניסתם של חברי הכנסת והשרים. אתמול (יום ג'), בהפגנה סוערת יחסית, פתחו מאות מפגינים בריצה מהירה לעבר המתחם וניסו לפרוץ פנימה במהלך דיון פגרה מיוחד. בעימות עם אנשי משמר הכנסת, התלוננו המפגינים על שימוש מוגזם בכוח.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:31

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר