27-11-2010, 06:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
כדורסל אתה אוהב?
|
לעיתים... מעדיף לשחק (אף כי אני נמוך ולא קולע מי יודע מה) מאשר לצפות... הספורט שלי זה פוטבול אמריקני.
ציטוט:
ומה אתה חושב "king james", שהוא lebron james אחרי כל הספין שהוא עשה והלוגו החדש שלו, כדי למכור יותר חולצות?
|
אתה מדבר עם בנאדם שהמשפחה שלו אוהדת את הסלטיקס של בוסטון מהימים שלרכז שלהם קראו בוב קוזי.... ואני חושב שלברון ג'יימס הוא לא סופרסטאר בכלל. הוא שחקן כשרוני ותו-לא. התקשורת עושה ממנו משהו שהוא לא וכנראה שלא תתפכח משכרון החושים הזה עד שהוא לא יפרוש ללא טבעת.
לפני שאתם קופצים, לברון ג'יימס לא עומד בהשוואה עם כוכבי העל של הNBA. אם תסתכלו על כוכבים מכל העשורים, מביל ראסל ובוב קוזי, ווילט צ'מברליין ודוקטור ג'יי, מג'יק, בירד ומייקל ג'ורדן ועד פול פירס וקובי ברייאנט, תראו דפוס מדהים - כוכב גדול לא רק סוחב את הקבוצה על כתפיו... הוא ממריץ את הקבוצה, גורם לה לשחק טוב....
יש הרבה אתלטים גדולים בהיסטוריה של הNBA ומבט מהיר אל שלושים השנה האחרונות מעלה את צ'רלס ברקלי ודומיניק וילקינס, קלייד דרקסלר, אנפרני הארדוויי ופטריק יואינג, שלא להזכיר את צמד השמעון-פרסים של הNBA, ג'ון סטוקטון וקארל מאלון.... ולברון הוא בדיוק זה... הוא האלן אייברסון של קולומבוס.
ההבדל בין הרשימה הזו לבין הרשימה הראשונה איננו ביכולת המשחק שכן כל השחקנים ברשימה התחתונה היו שחקנים בחסד. ההבדל בין סופרסטאר לסתם אתלט מרשים הוא בנשמה, במנהיגות וביכולת לשאת את הקובצה על כתפיו... לברון מוכיח, פעם אחר פעם, שאין לו את זה. אין לו, בהשאלה מספייס ג'אם, את הSpecial Juice שהופך אתלט למנהיג, שחקן לאלוף....
אני חותם כאן ועכשיו - מי שמהמר על אליפות של מיאמי השנה מבזבז את כספו.
ציטוט:
האם אתה אוהב כדורסל בארץ?
|
בטח... את ליגה א'. (הפועל נען זה בנשמה...)
ציטוט:
משעמם לי קצת.
|
You don't say...