לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-08-2011, 20:25
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "רשמית: מושל טקסס, ריק פרי, הכריז על הצטרפות למירוץ להרפובליקני."

"לאף נשיא אין הזכות להרוג מקומות עבודה בדרום קרוליינה או בכל מדינה אחרת"

"החוב איננו רק איום על כלכלתנו, אלא גם על בטחוננו".

"הנשיא העליב את חברינו ועודד את אויבינו. הוא מכתיב תנאים וגבולות לא היגיוניים לישראל, בעלתת בריתנו והדמוקרטיה הוותיקה ביותר באיזור שם"

"מדיניות החוץ שלו נראית כאילו היא מכוונת לפגוע ולהפנות מעלינו את חברינו הטובים ביותר ומדיניות הפנים שלו היא ניסיון להעתיק את אותם הכשלונות הסוציאליסטיים של אירופה המערבית"

"העמוד הראשון בכל צעד הבראה לארה"ב הוא לתת הודעת פיטורים לאיש שיושב בבית הלבן"

"בטקסס הבאנו להתאוששות, לא על ידי העלאת מיסים אלא על ידי יצירת סדר עדיפויות והורדת החובות של הממשל".

"מעל לכל, אני אמריקני גאה ואני יודע שאמריקה איננה מקולקלת. רק וושינגטון מקולקלת".

"מדינה מחודשת זקוקה לנשיא חדש. הגיע הזמן לתקן את אמריקה ולכן, עם תמיכת משפחתי, אני מכריז היום אליכם על מועמדותי לנשיאות ארה"ב"...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-08-2011, 21:58
  בני לפיד בני לפיד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.11
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "לפי חיפוש קצר מגוגל עולה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי infected aviad
לפי חיפוש קצר מגוגל עולה שלהשוות את הגרעון של טקסס לפדרלי זה כמו להגיד שלי היו 100 ש"ח בבנק שגדלו בעשר שנים ב-300% ולך היו 1000 ש"ח שגדלו ב-200%.
הגרעון הטקסני מבחינה יחסית נמצא במצב מצוין של 20% מהתמ"ג, לעומת 150% של הממשל הפדרלי.
לא רק זה, מסתבר גם שהוא דווקא עשה צעדים להקטנת הגרעון מאז שכל הסיפור על החוב הענק של הממשל הפדרלי עלה, לעומת אובמה...

אני מציע שתבדוק את הנתונים שלך שוב, הגירעון של הממשל הפדראלי הם לא 150%, אפילו לא קרוב.
ושל טקסס הם לא 20%.
הממשל הפדראלי - 92%, טקסס 15%
רק אל תשכח שריק פרי איזן את התקציב בעזרת כספי משלם המיסים הפדראלי
http://money.cnn.com/2011/01/23/new...mulus/index.htm
ישן 13-08-2011, 22:22
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אז אתה טוען שהממשל הפדראלי הוא שמציל את טקסס...
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי בני לפיד שמתחילה ב "[QUOTE=infected aviad]סבבה,..."

ז\ו טענה מעניינת, אלא שמשום-מה, שאר 49 מדינות האיחוד, לא מצליחות באותה מידה כמו טקסס...
הממשל המעולה מתקשה לייצר בהן מקומות עבודה, בניגוד לטקסס - ששליש ממקומות העבודה בארה"ב, מאז
2009, נוצרו בה.

מכאן מגיעים לשתי אפשרויות:
1. אובמה מחוייב בכל לבו ונפשו לסייע לטקסס, ולטקסס בלבד, ע"ח שאר המדינות.
2. מישהו עושה משהו נכון בטקסס.

אני חייב להודות שלמרות שהלב נוטה תמיד לדון את "האחד" לכף זכות - אני נאלץ להניח שדווקא האפשרות
שלטקסס יש ממשל מצויין, נראית סבירה יותר.

האיש מנהל פנטסטי, ולא סתם נבחר בקלות לכהונה שלישית, רק לפני 9 חודשים - הכהונה הארוכה ביותר
בתולדות טקסס.
ישן 13-08-2011, 22:32
  בני לפיד בני לפיד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.11
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אז אתה טוען שהממשל הפדראלי הוא שמציל את טקסס..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
ז\ו טענה מעניינת, אלא שמשום-מה, שאר 49 מדינות האיחוד, לא מצליחות באותה מידה כמו טקסס...
הממשל המעולה מתקשה לייצר בהן מקומות עבודה, בניגוד לטקסס - ששליש ממקומות העבודה בארה"ב, מאז
2009, נוצרו בה.

מכאן מגיעים לשתי אפשרויות:
1. אובמה מחוייב בכל לבו ונפשו לסייע לטקסס, ולטקסס בלבד, ע"ח שאר המדינות.
2. מישהו עושה משהו נכון בטקסס.

אני חייב להודות שלמרות שהלב נוטה תמיד לדון את "האחד" לכף זכות - אני נאלץ להניח שדווקא האפשרות
שלטקסס יש ממשל מצויין, נראית סבירה יותר.

האיש מנהל פנטסטי, ולא סתם נבחר בקלות לכהונה שלישית, רק לפני 9 חודשים - הכהונה הארוכה ביותר
בתולדות טקסס.

אני מציע שתבדוק את הנתונים שלך לגבי טקסס, או לחילופין בוא ותסביר מה עושה את ריק פרי למושל מעולה ? הוא הוריד מיסים ? מה הוא עשה ?
ואני האחרון שישפוט את אובאמה לכף הזכות, אובאמה הוא האסון הכי גדול של העולם החופשי, ואת הנזקים שהוא עושה יקח הרבה זמן לתקן.
יחד עם זאת אם צפית בדייביט הרפובליקני מאיווה, ג'ון הנטסמן הוא אופציה הרבה יותר שפויה לדעתי מריק פרי, הוא אדם שיצליח למצוא את דרך המלך בין השמאל הקיצוני לימין הקיצוני.
כל האידיאולוגים של המפלגה הרפובליקנית : בקמן, פרי, רון פול (אני לא בטוח שהוא רפוליקני) לא יביאו לפיתרון כלשהו, רק להגברת הקיטוב. בדיוק כמו אובאמה.

The Minimum Wage Trap

Updated July 18, 2011, 08:42 AM

Dave Mann is the executive editor of The Texas Observer.

If Texas Gov. Rick Perry runs for president, he likely will center his campaign on the supposedly booming Texas economy. The governor has no shortage of positive economic data to boast about. But the state’s business-friendly environment comes at a cost: low-wage jobs, underfinanced schools and tattered social services.

Texas now leads the nation in minimum-wage workers. That has only worsened our income inequality.

The Texas economy has performed well compared with the rest of the country. The state added more than 211,000 jobs in 2010, accounting for a large slice of the nation’s employment growth. The 8 percent unemployment rate is high, but below the national average. Governor Perry deserves some credit for the growth. He’s the state’s most visible economic cheerleader. And his economic development program, which doles out public money to companies that move operations to Texas, has brought in tens of thousands of jobs.

But the main drivers of growth in Texas — our mild climate, inexpensive cost of living and low-tax, anti-regulatory policies — were in place long before Governor Perry took office and will remain long after he’s gone. The policies have helped generate economic growth, but there’s a tradeoff.

Much of Texas’s recent growth is the result of adding low-wage jobs. Of the 211,000 jobs added last year, 37 percent (or more than 76,000) paid at or below minimum wage, according to the Bureau of Labor Statistics. Texas now leads the nation in minimum-wage workers (550,000 in all). That hasn't improved our income inequality. Despite the good economy, Texas remains a state of extreme wealth and desperate poverty.

The low-tax structure means the state is chronically short of money and, this year, saddled with a huge budget shortfall. Social services and public schools are woefully underfunded. Our graduation rate is low, our dropout rate high. One in four Texans lacks health insurance, by far the highest percentage in the nation.

Some economists believe Texas’s lack of investment in education and health care will eventually catch up with the state and either hinder its economy or continue the increase in low-wage jobs.

Texas has a robust economy. But we may have sold our soul to get it.

נערך לאחרונה ע"י בני לפיד בתאריך 13-08-2011 בשעה 22:41.
ישן 13-08-2011, 23:51
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

ראיתי את העימות - וכמו בכל עימות, היו שם בעיקר סיסמאות...
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי בני לפיד שמתחילה ב "[QUOTE=ori]ז\ו טענה מעניינת,..."

בסופו של דבר, המירוץ הוא כעת בין שני אנשים - רומני ופרי.
רומני הוא אדם שבבחירות כלליות עלול להביא לכך שהרבה רפו' יישארו בבית (מסיבות דומות לאלה שהיו
משאירות אותם בבית לו האנטסמן היה, איכשהו בעל סיכוי וזוכה במועמדות הרפו': הדת המורמונית והעובדה
שיש זיהוי גדול עם מדיניות ליברלית).

פרי מוציא מהבית את הימין הנוצרי - וממש לא מרחיק מהקלפי את הימין הלא-נוצרי. הוא אמנם דתי, אבל מייצג
גם הצלחה ביצועית, שאתה אחד היחידים שראיתי שמערער עליה.

הוא מועמד בעל סיכוי מצויין - למרות שבכל המקרה, הבחירות הן משאל עם על אובמה, ולא על מי שיעמוד מולו.
ישן 14-08-2011, 09:46
צלמית המשתמש של MS_Rogue

בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "כמה מתוך הפרוטסטנטים הם ואספ..."

אני לא מצליח למצוא נתונים... אולי אורי ידע. אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר בערך שישים אחוז.

אבל צריך להבין שהדת היא רק חלק אחד במכלול הדברים. אובמה, למשל, נבחר בגלל שהיה יותר שחור מאדם שלא ברורה השתייכותו הדתית. לא סתם במערכת הבחירות של 2008 שלפו עליו קשרים מהעבר (הכומר שלו הוא שונא-אמריקה מובהק, הוא היה בקשר עם ביל איירס, מהבולטים במחתרת מזג האוויר, ארגון טרור קומוניסטי-שמאלני) בניסיון למקד את הפוקוס בעניין הדת...

מלבד האולטרא-ליברלים הבאמת לא שפויים ריק פרי בסך הכל הוא מועמד בהחלט מתקבל על הדעת. דיעותיו בנושאי ליבה הן שמרניות קלאסיות אבל לא קיצוניות מדי. הרקורד שלו מעולה ועד כמה שידוע לי אין איזושהי עוינות כלפיו בקהילות השחורות.

לדמוקרטים יש מעט מאוד כדורים בקנה נגד פרי - האיש הוא מצליחן, טקסס מאוזנת בזמן ששאר מדינות האיחוד מתרסקות כלכלית... מה ישלפו עליו? שהוא מתנגד להפלות? בקרב הקולות הצפים זה לא מה שיכריע הצבעות. שהוא תומך בעונש מוות? לפי החוקה של ארה"ב עונש מוות מותר. זה נאמר בה בצורה ברורה לחלוטין. כל מה שהוא צריך זה להגיד "אני הולך עם החוקה"...

נערך לאחרונה ע"י MS_Rogue בתאריך 14-08-2011 בשעה 09:55.
ישן 14-08-2011, 18:01
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

ואספים זה לא בהכרח הכוח שמאחורי פרי...
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "אני לא מצליח למצוא נתונים......"

לא כל לבן פרוטסטנטי הוא ואספ. ואספ הוא לבן פרוטסטנטי ממוצא אנגלו-סקסי (white anglo saxon protestant)
אמריקנים ממוצא אנגלי, סקוטי ואירי-פרוטסטנטי מהווים בלוק מצביעים שנטייתו לרפובליקנים היא בולטת, רק
במדינות הדרום. במדינות הצפון-מזרח, למשל, ציבור מאותו מוצא בדיוק (ניו אינגלנד לא נקראת כך סתם...)
הוא המצביע האוטומטי ביותר של הדמוקרטים (למעט בניו המפשייר).

מה שכן, לבנים פרוטסטנטים שאינם חברים במה שנקראת "המועצה הארצית של הכנסיות הפרוטסטנטיות",
הם אכן בלוק המצביעים המובהק ביותר שפרי יכול לסמוך עליו - הם מתגוררים במדינות "חגורת התנ"ך" של
דרום ארה"ב, ובמדינות שנמצאות במרכז-צפון ארה"ב (החלק הכפרי של מינסוטה, הדקוטות, החלק הכפרי של
מישיגן, ודרומה יותר במדינות כמו אוהיו, מיזורי, אוקלהומה וכד').

המועצה הארצית של הכנסיות הפרוטסטנטיות הן הכנסיות מהסוג שב"כן, אדוני ראש הממשלה" עשו עליהן
פרודיה נהדרת (ראה"מ צריך למנות בישוף אנגליקני, ויש לו שני מועמדים שאחד מוצג כ"מודרניסט" והשני
כ"אנטי-ממסדי" - כשהמשמעות היא שהראשון הוא אתאיסט שלא מאמין באלוהים, והשני הוא קומוניסט...).
כנסיות אלה מאופיינות בכך שהחברים שבהן לא נוטים לבקר בכנסיה מדי יום א', שהן לרוב ריקות מאדם, והן
מזוהות אידיאולוגית עם הדמוקרטים. יש בהן השכם והערב כמרים חדשניים שמספרים לנו שאלוהים זה משל,
וישו הוא קונספט (רעיונות מעניינים - אבל לא מה שהיית מצפה ממנהיג דתי נוצרי להגיד...).
ביחס אלינו מאופיינת המועצה הארצית בעויינות מהסוג של שמאל חדש קלאסי. למרבה השמחה, כמות
התומכים בהן עומדת ביחס הפוך למידת עויינותם אותנו.

פרי עצמו, למרבה השעשוע נולד וגדל בכנסיה אנטי-ישראלית מובהקת (המתודיסטים), אבל הוא ורעייתו
חברים כיום בכנסיה פרוסטנטית ללא זיהוי מוגדר (non-denomination), והחבר' האלה בדר"כ מתחרים זה
בזה מי אוהב אותנו יותר. מי שרצתה הוכחה, שיסתכל שוב בנאום הכרזת המועמדות של פרי - הוא מזכיר רק
מדינה אחת בעולם חוץ מארה"ב - ישראל, ובשני המקרים היא מוזכרת כחברה ובעלת ברית...

למי שתוהה - כן, פרי טוב ליהודים...
ישן 14-08-2011, 13:28
צלמית המשתמש של MS_Rogue

בתגובה להודעה מספר 46 שנכתבה על ידי איתי מאיר שמתחילה ב "עדיף על הנציגה ממינסוטה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי איתי מאיר
עדיף על הנציגה ממינסוטה שמתייעצת עם אלוהים כל לילה לפני שהיא מחליטה משהו....

איזה בדחן

ראשית, גם פרי מתייעץ עם אלוהים כל לילה לפי עדותו שלו. האיש נוצרי אדוק בדתו שמתפלל כמה פעמים ביום. "להתייעץ עם אלוהים" זה דבר די נפוץ אצל הרפובליקנים. שני הנשיאים האחרונים מהמפלגה הרפובליקנית, האב והבן, ידועים בהסתמכותם על עצת רוח הקודש... שרה פיילין גם היא מה-"מתייעצים"... אז ראשית כל, באכמן לא לבד.

שנית, מה רע בהתייעצות עם אלוהים? אם לשפוט מהרקורד הניהולי של המתייעצים המוזכרים לעיל, העצות של אלוהים די עזרו למינסוטה, טקסס ואלסקה. לעומת זאת, יש לך היום בבית הלבן נשיא פרגמטי שלא טורח להתייעץ עם אלוהים כיוון שיש לו יועצים חכמים וראה כמה נזק הוא עשה לארה"ב...

שלישית, גם אם אתה לא מאמין באלוהים מה אכפת לך שהיא מתייעצת? אם אתה צודק הרי שכל מה שהיא באמת עשתה זה לשבת עם עצמה ולעשות חושבים - וזה לא רע, נכון? ואם היא צודקת, הרי שיש לה השראה אלוהית.. וזה אפילו יותר טוב. כך או אחרת, אין בזה נזק.

רביעית ואחרונה, אם הייתה אומרת, "אני כל לילה יושבת בחיבוטים לגבי ההחלטות שלי", שזה מה שהיא בעצם עושה אם אתה צודק, אף אחד לא היה עושה מזה סיפור

ונ"ב - בארה"ב בניגוד לישראל, להיות דתי זה לא דבר שלילי כשזה מגיע לסיכוייך להיבחר...

ישן 14-08-2011, 19:46
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
טוב, קל להיות "אדוק" כשאין לזה כמעט משמעות מעשית בחיי היום יום...
בתגובה להודעה מספר 49 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "בסיס הכוח האלקטורלי של..."

ה"אדיקות" של הנוצרים מתבטאת בעיקר בביקור בכנסיה פעם בשבוע, בתפילות קצרות באירועים חגיגיים ובכמה טקסים, ובשימוש נלהב בשם של ישו. וכן, כמובן, גם בהרבה מאוד צביעות, סתירות ותסביכים בנושאי מיניות . בעיקר כשמדובר בקתולים, כמובן, אבל לא רק. מכיר את הבחורות עם הצלב הענק על המחשוף הנדיב מאוד? אלו שיש יחס ישר בין כמות הגברים שהן שוכבות איתם וכמות רגשי האשם? או אלו שמתנהגות באופן המופקר ביותר כלפי חוץ ואז מסתבר שהן בתולות מתוסבכות עם רגשי אדם מובנים?
וברצינות, זה ממש לא תובעני כמו להיות יהודי אורתודוקסי אדוק....ואולי מכאן ההצלחה של הדת הזו מבחינת פופולריות לעומת היהדות גם כשהיהדות הייתה יחסית כן מסיונרית (אם כי אף פעם לא אפילו קרוב לרמת המסיונריות של הנצרות והאיסלם).
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:55

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר