תוכנת הניווט הפופולרית waze, יוצאת בעדכון חדש למערכות ההפעלה אנדרואיד וiOS.
עיקרי העדכון הוא תיקון באגים, שיפור גרפיקה, הצג אותי על המפה הפועל אוטמאטית ברגע שהרכב נכנס לתנועה.
ועדכון מאוד מעניין, שאתחיל להשתמש בו ממחר, הוא Widget למשתמשי אנדרואיד.
אותו Widget שדובר עליו בברצלונה לפני חצי שנה, שנותן לנו אינדיקציה על הזמן שיקח לנו להגיע לעבודה/לבית.
widget נחמד, ושימושי מאוד, נותן גרף פקקומטר, שנותן לנו מידע עדכני לגבי זמן הנסיעה, בהתאם לממוצע הפקקים ליעד המוגדר:
הwidget, מאפשר להפעיל את הניווט בלחיצת כפתור, ממש נוח.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "עידכנתי את הוויז שלי ואני לא..."
הוא נמצא ברשימת הווידג'טים.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "יש לי את הגרסה החדשה -..."
לא נשמע לי הגיוני.
אבל לא יזיק לנסות.
בכל מקרה, אני מניח שאתה יודע איפה מחפשים את זה,
אבל בכל מקרה, לחיצה ארוכה על המסך הראשי > ווידג'טים > דפדף עד שתראה אותו..
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אני עם SGS2. חיפשתי ברשימת..."
אז עדכון קצר, מסתבר שניתן להתקין את ה widget רק אם התוכנה מותקנת על המכשיר ולא על כרטיס הזיכרון.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook