01-08-2011, 10:32
|
|
|
חבר מתאריך: 23.07.11
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
נכון שלא קראת את חוקי הפורום? נכון שלא חיפשת אם במקרה היו פה כבר דיונים לגבי ARMA2?
|
קשה, קשה עם ישראלים. קצת פרגון.
קראתי את חוקי הפורום, האתר המקושר אינו אתר מתחרה של מערכת פרש, הוא אפילו לא אתר מסחרי, להפך הקהילה נותנת כבוד וייצוג לצה"ל בעולם ArmA הבינ"ל.
היו פה פוסטים בעבר בנושא המשחק, ההודעה מתייחסת לאד-און הצהלי החדש ולעובדה שדרושים שחקנים/מדריכים/מודלרים לקהילה. אפשר כמובן להמשיך להיות ציני וביקורתי לכל דבר ונראה שזה ספורט לאומי בפורומים (Do not feed the troll).
אבל לאור ההיסטוריה של הפורום, ציפיתי לביקורת בונה ולדיון ענייני, סימולטור או משחק? , כגון - הווסט צריך להיות ככה, תוסיפו את זה לנגב וכו', בהשוואה למציאות מה הסימולטור מדמה וכו'?
תנסו להיות פחות נשכנים ויותר מבינים.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי GTOR
זה משחק אבל הוא מפוצץ באגים. יש הרבה דברים מעצבנים. הAI קטסטרופלי. אתה לא באמת יכול לבצע משימות כמו שצריך ולשמור על הצוות שלך הם סתם מתפזרים
יש לי גם את ההרחבה הורדתי מוד של צה''ל והוא יפה והכל אבל כל שנייה קריסות
אני מחפש מוד של טנק מרכבה. עם אתה מכיר תביא
|
המשחק היה מבוגג, במיוחד אם הורדת את הגירסה הפרוצה, אני אישית לא משחק בSingle play או בקמפיין, המשחק ממצה את ייעודו רק במשחקי MP מאורגנים ומסודרים. לגבי ה AI אני מסכים שהוא לא מבריק אבל הוא יכול להיות חכם במיוחד, בתנאי שאתה משתמש באד-אונים הנכונים, הוא יודע להקים מארבים, לאגף, לרתק, לסגת, להסמיך עשן ועוד.
ולא, אין מוד למרכבה, לפחות עדיין לא. אבל יהיה מרכבה בArmA 3 לצערי ע"פ הסברה הרווחת כעת כנראה שמו אותנו בOpfor, ע"פ המפתחים, ישראל נכבשה ע"י איראן אך עדיין אין מספיק פרטים לאמת את הסברה הזאת.
נערך לאחרונה ע"י shay_gman בתאריך 01-08-2011 בשעה 10:34.
|