16-10-2011, 18:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,321
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי s27
אז ככה, מתכון ל"Garbage Soup" אין לי, אבל מצאתי אחד כאן ..
טוב, זה מתכן לנזיד + תוספות חפשיות (=שאריות), אך העיקרון הוא אותו עיקרון: קח שאריות, תדאג שיוקטנו (קצץ או טחן), הוסף ציר כלשהו והרבה טעם (עשבי תיבול ו/או תבלינים חריפים שיכסו כל דיסוננס בטעמים), עבה לפי הצורך והגש. הדמיון הוא הגבול.
האמת היא שכשדיברתי
על הוספת האורז או הפסטה למרק, התכוונתי להוספתם למרק כשהוא כבר בצלחת, כלומר -
לחמם בנפרד ואז להכניס כתוספת חיצונית, סוג של "קרוטונים לא יבשים"..
אני לא פעם עושה את זה גם אם התוספת אינה בגדר שארית.
בנוגע למתכון לקציצות התפ"א, זה פשוט מאוד: כל שצריך לעשות הוא לקחת ביד מעיסת הפירה,
להעגל ולשטח לצורת קציצה, ולטגן (בטיגון שטחי בלבד ולא בשמן עמוק) משני הצדדים עד להזהבה
חיצונית. דודתי, למשל, נוהגת להכניס פנימה לתוך העיסה גם אפונה, גזר, ובצל מטוגן.
אפשר, אך כדי ללכד את הפירה רצוי להוסיף ביצה. כל היתר - שוב עניין של טעם והרגל. לדעתי הבסיס המינימלי הוא פירה, ביצה, פלפל ומלח. יש המצפים בפרורי לחם.
הוספה לאחר עריכה: אה, ואני בת.
משתחוה אפיים ומתנצל בהכנעה!
|
|