24-11-2012, 13:33
|
|
|
חבר מתאריך: 05.10.12
|
|
כן, המחירים המקוריים שלהם יותר יקרים ממה שהציעו לך, אבל שמע, זה שווה את זה לדעתי. אני לא מגיב מטעם אם זה מה שאתה חושב.
את הפסיכומטרי עדיין לא עשיתי. כרגע אני בקורס מתמטיקה 5 ואני מאוד מרוצה מהמורה שלי. יש לי חבר שעשה פסיכומטרי ביואל גבע ולפי התגובות שלו על הקורס והמדריך שלו, גם הפסיכומטרי שווה את המחיר.
למה זה שווה את המחיר לדעתי? המורה שלי במתמטיקה הוא באמת עתיר ניסיון בעל השכלה מאוד רחבה. הוא לא רק מלמד תלמידים לבגרות, אלא גם מלמד מורים איך ללמד (הוא עושה לא מעט סמינרים למורים גם בחו"ל), לפעמים הוא אפילו עושה אתנחתות קצרות בשיעורים ומסביר לנו למה חשוב ללמוד באופן שבו הוא מדריך אותנו, והדברים שלו מבוססים על מחקרים, ומהניסיון שלי מהלמידה בכיתה הדברים באמת עובדים (עלי לפחות). הוא גם משתתף בקבוצות מחקר לצורך העניין.
שעת עבודה של בן אדם כזה היא לא זולה, לכן עלות הקורסים בהתאם לזה. כמובן שהקורסים יקרים לא רק בגלל המורים אלא בגלל הארגון עצמו שהוא די מקצועי הייתי אומר. הם משקיעים לא מעט משאבים למען התלמידים, למשל: יש שעות תרגול עם מורים נוספים עבור תלמידים שצריכים עזרה בשיעורי בית.
החיסרון היחידי הוא שדווקא במתמתיקה 5 יש כ-50 תלמידים בכיתה, אבל לי אישית זה לא מפריע, כי ברוב השיעורים הכיתה גם ככה לא מלאה, וגם יש שעות תרגול אם אני צריך עזרה אישית.
גם אני הייתי בשוק מהמחיר כשאמרו לי אותו, וקצת התבאסתי שנרשמתי למרות המחיר, רק אחרי שהתחלתי את הקורס הבנתי שזה שווה את המחיר.
|