לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-07-2011, 16:36
  galzano8 galzano8 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.11
שיבוץ חדש

בס"ד

שלום,

אני משרת במשטרה צבאית בשיטור.לפני כחודש,הממצ"פ שלנו פסל לי את המשטרה.
הוא אמר לי לחזור לבסיס כרגיל,ועוד כמה זמן יעבירו אותי לחיל אחר.יש לי כמה שאלות:
1.כמה זמן זה יכול לקחת,עד שאני אצא מהחיל?כפי שאמרתי,בנתיים עבר חודש...
2.יחזירו אותי לבק"ום,אני אראה קצין מיון ואחר-כך יהיה לי שיבוץ חדש?או שיקרה משהו אחר?
3.באיזה חיל אתם חושבים שישימו אותי?כאילו,אתם יודעים מה בדרך-כלל נותנים כשיוצאים
ממשטרה צבאית?
4.אם אני אראה קצין מיון,האם תהיה לי השפעה גם על השיבוץ?או שכמו ביום הגיוס-הוא זה
שיחליט לי איפה להיות,גם אם אני לא רוצה?
5.יש לי קה"ס 43.אם אני אבקש ממנו לשרת בבסיס שאני יודע שלא סוגרים בו ושהוא קרוב
לי לבית,אתם חושבים שהוא יתחשב בי ויקשיב לי?ואם ישימו אותי בבסיס סגור,אני אוכל לבקש
מהם לצאת ממנו,ויתנו לי?כאילו,יותר קל לצאת מחיל אחר..?

תודה רבה
שבת שלום ומבורכת
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-07-2011, 17:09
  Pop_Bite Pop_Bite אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.02.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי galzano8 שמתחילה ב "שיבוץ חדש"

על מה הוא פסל לך מקצוע?

אם זה מבחינה רפואית אין שום בעיה שלא יתנו לך למקום אחר.
אם פסלת בגלל שעשית בעיות כי לא רצית להיות במ"צ אתה תהיה עובד כללי או פקיד.

1.כמה זמן שרוצים. פסילת מקצוע לא מבטיחה שינוי מיקום.
2. לא בטוח שיחזירו אותך לבקו"ם, יכול להיות שיעבירו אותך לרמת"ג בהתאם למקום שאתה שייך עליו ושמה ישבצו אותך מחדש. ואין ממש אפשרות אחרת חוץ משתקבל שיבוץ (אתה יכול להמתין הרבה זמן עד שזה יקרה, אבל בסוף אין להם מה לעשות איתך חוץ מלתת לך שיבוץ)
3.כמו שכתבתי בהתחלה, זה תלוי מאוד על מה פסלו לך מקצוע, רוב הסיכויים שתהיה בחיל כללי ותהפוך להיות פקיד או עובד כללי.
4.לא. הוא יחליט איפה אתה תהיה.
5. אתה לא בת כוסית, אז כנראה שהוא לא יתחשב בך. ת"ש 3 מבטיח שלא תהיה בחור מרוחק מהבית כי זה לא משתלם לצבא, אבל בהתאם לאזור המגורים שלך יכול מאוד להיות שתגיע למקום שלפעמים תצטרך להשאר ולפעמים תוכל לחזור הביתה.
אם ישימו אותך בבסיס סגור, אתה תוכל לבקש לצאת, אף אחד לא חייב להקשיב לך, אתה מגיש טופס 55 ומקווה לטוב.
ישן 01-07-2011, 19:26

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Pop_Bite שמתחילה ב "על מה הוא פסל לך מקצוע? אם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Pop_Bite
על מה הוא פסל לך מקצוע?

אם זה מבחינה רפואית אין שום בעיה שלא יתנו לך למקום אחר.
אם פסלת בגלל שעשית בעיות כי לא רצית להיות במ"צ אתה תהיה עובד כללי או פקיד.

1.כמה זמן שרוצים. פסילת מקצוע לא מבטיחה שינוי מיקום.
2. לא בטוח שיחזירו אותך לבקו"ם, יכול להיות שיעבירו אותך לרמת"ג בהתאם למקום שאתה שייך עליו ושמה ישבצו אותך מחדש. ואין ממש אפשרות אחרת חוץ משתקבל שיבוץ (אתה יכול להמתין הרבה זמן עד שזה יקרה, אבל בסוף אין להם מה לעשות איתך חוץ מלתת לך שיבוץ)
3.כמו שכתבתי בהתחלה, זה תלוי מאוד על מה פסלו לך מקצוע, רוב הסיכויים שתהיה בחיל כללי ותהפוך להיות פקיד או עובד כללי.
4.לא. הוא יחליט איפה אתה תהיה.
5. אתה לא בת כוסית, אז כנראה שהוא לא יתחשב בך. ת"ש 3 מבטיח שלא תהיה בחור מרוחק מהבית כי זה לא משתלם לצבא, אבל בהתאם לאזור המגורים שלך יכול מאוד להיות שתגיע למקום שלפעמים תצטרך להשאר ולפעמים תוכל לחזור הביתה.
אם ישימו אותך בבסיס סגור, אתה תוכל לבקש לצאת, אף אחד לא חייב להקשיב לך, אתה מגיש טופס 55 ומקווה לטוב.

בס"ד

הוא הוציא אותי בגלל שאני לא מצליח לעשות את התפקיד.אני לא מתאים.בגלל חוסר הסתגלות.
גם עד עכשיו לא עשיתי שום דבר שקשור לשיטור.עשיתי תפקיד כללי.
ואם אני אגיד לקצין מיון או לרמת"ג הזה איפה אני מעדיף לשרת,האם רוב הסיכויים שהוא יתחשב
בי,לאור העובדה שיש לי קה"ס 43 ועל זה שאני עדיין מטופל אצל קב"ן ופסיכיאטר..?
ואיך זה הולך בדיוק ברמת"ג,אתה יודע?גם שם אני יכול להגיד להם את ההעדפות שלי ואת הבעיות
שיש לי,נגיד..?כמו הקה"ס 43..?אני פשוט פוחד שלא ישימו אותי קרוב לבית,ושלא יתנו לי יומיות...

תודה רבה על העזרה
שבת שלום
ישן 02-07-2011, 21:31

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Pop_Bite שמתחילה ב "בגלל שמה שאתה אומר מרמז על זה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Pop_Bite
בגלל שמה שאתה אומר מרמז על זה שעשית בעיות אתה תגיע להיות עובד כללי או פקיד.

אני לא יודע איפה אתה משרת אז אני לא יכול להגיד לך מה יקרה איתך- אם אתה בבסיס כליאה אתה שייך לאכ"א ורוב הסיכויים שתגיע ליחידה של אכ"א.

וכבר כתבתי, קה"ס 43 זה כלום, זה הת"ש 3 ולא בסיס קדמי, יכולים לשים אותך בבסיס סגור.
בצבא אתה לא יכול לבנות על זה שיתחשבו בך, יכול לעבור על הקצין מיון יום טוב והוא יסכים לשים אותך בבסיס טוב, יכול להיות שלפניך מישהו קילל אותו או משהו והוא מעוצבן ויתקע אותך בבסיס סגור.

תסביר את הבעיות שלך ותקווה לטוב.

בס"ד

אני לא עשיתי שום בעיות.להיפך-אני חייל טוב.פשוט הוא הוציא אותי בגלל שאני לא מתאים למשטרה.
מה זה בסיס כליאה?מה זאת אומרת יחידה של אכ"א?אתה יכול לפרט קצת?-אני פשוט לא יודע...

אבל גם אם הוא ישים אותי בבסיס סגור,אני אוכל אחר-כך גם בבסיס לדבר,ואז יתחשבו בי,לא?
כאילו הם לא ישאירו אותי במקום שאני לא מסתדר בו..
נגיד שהם ראו שאני לא מסתדר בבסיס שלי,הם אמרו לי שאין להם שום בעייה להעביר אותי לבסיס
אחר של משטרה צבאית,אבל הבעייה הייתה שהבסיס ששירתתי בו היה הכי קרוב לי לבית,וגם
התפקידים בבסיסים אחרים של המשטרה,הם פחות או יותר אותם תפקידים-של משטרה...
אני רוצה לבקש מקצין המיון לשרת באותו בסיס שאני נמצא בו עכשיו-רק בחיל אחר.יש באותו בסיס
חיילים ששייכים לחיל הכללי.יש סיכוי שהוא יתן לי?במה זה תלוי?
ואתה יכול בבקשה להסביר לי גם על הרמת"ג?איך אני יכול לדעת אם ישלחו אותי לבק"ום,לקצין
מיון,או לרמת"ג?והאם ברמת"ג אני גם יכול להשפיע על השיבוץ שלי?ואם כן-האם לפחות בו יותר
מתחשבים ברצונות ובבעיות שלי..?
בבקשה,תענה לי על השאלות...
תודה רבה על העזרה ושבוע טוב
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:58

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר