01-07-2011, 00:40
|
|
|
חבר מתאריך: 23.10.08
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "חברים זה הגיע: טריילר ראשון לTransformers 3"
אוקי, רשמים חמים.
בגדול- הסרט טוב. אפילו מאוד. יש בו את כל החבילה- פיצוצים, אקשן, דמויות אהובות למי שגדל עליהן, כוסית חדשה, הומור רב.
אבל אם ניכנס לפרטים הקטנים והמעצבנים נגלה שיכול היה להיות טוב יותר.
לפחות בערך בוויקי, שוקווייב היה אמור להיות דמות מפתח בסרט. אפילו הביאו את המדובב המקורי של הסדרה. אבל אני מנייאק אם אני זוכר יותר מכמה מילים שלו וגם הן נשמעו כמו גרמנית מתכתית. בנוסף, פרט לעין ולתותח ביד הוא לא דמה כלל לדמות שלו. נכון שזאת רעה חולה בשאר הדמויות, אבל אפילו קצת סגול לא ראיתי. או שאולי היו אלו המשקפיים שמכהות הכל.
מגהטרון הפך לעלוב, אפילו מדי. בסוף הסרט השני הוא הרי מובס והנופל מושמד, אז הפכו אותו לנווד מסכן עם גלימה וכינים מתכתיות. מעורר גיחוך.
הדמות של פטריק דמפסי היתה מיותרת, כל הרעיון של מעורבות בני האנוש במלחמה הזאת היתה קצת מוגזמת. הייתי שמח לו היו נשארים בתחום הרובוטים.
הכוסית- רוזי הנטינגטון יפה. יפה מאוד. יש בהם גם סקסיות. אבל היא לא ברת השוואה למייגן פוקס. מייגן פוקס פשוט נטפה סקס, הבחורה הזאת מאוד יפה אבל מעט קרירה, לא יודע האם בגלל שהיא בריטית או כי היא דוגמנית דקיקה.
ההופעה של ג'ון מלקוביץ' היתה מוגזמת מדי. אמנם שחקן טוב עם טירוף בעיניים, אבל דמות מיותרת, לפחות כפי שהוצגה.
החלקים היותר טובים- העלילה היתה טובה משציפיתי. למרות שעדיין לא באים לסרט הזה בשביל העלילה, היה בה טוויסט מפתח אחד מרכזי של בגידה ועוד כמה קטנים.
הומור- אין על ג'ון טורטורו. פשוט שחקן מעולה. רגעים קומיים שהשכיבו את כל הקהל מצחוק. ותמיד בחן מסויים.
הופעה טובה גם של אלן טודיק, סטיב הפיראט מדודג'בול. אני אהבתי.
שלא לדבר על האפקטים המדהימים.
משהו שהיה לי מוזר- סצינות רבות הזכירו לי סרטים אחרים, מעניין אם גם לכם.
שני הרובוטים הקטנים שנשארו לבד ברחוב- הזכירו לי את שני המקלענים בבלאק הוק דאון. הסצינה בה החללית הקטנה מרחפת ויורה בבניין- שקרים אמיתיים. והיו עוד כמה שאני לא ממש זוכר. לא יודע אם זה רק אני או שבאמת היו פה קריצות כאלו.
אבל לכו לראות.
|