לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-06-2011, 09:45
צלמית המשתמש של האזרח
  משתמש זכר האזרח האזרח אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.05
כלב אמסטף תקף ילד-האזרחים חנקו את התוקף...

ילד בן 4 טיול עם אביו ברחוב כשלפתע התנפל כלב אמסטף על הילד ונשך אותו. אזרחים נחלצו לעזרת המותקפים ותקפו את התוקף, אשר נחנק במהלך האירוע...
הילד נפצע ברגליו ונשאר בבי"ח לצורך ההסתכלות. מצד שני נבדק אם הכלב היה חולה ומצד שלישי יוגש
כתב אישום נגד בעליו של אמסטף אשר, הסתובב חופשי וללא מחסום על פיו.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomo...h_mezczyzn.html

אשרי אדם שיכול לתת מבלי לזכור זאת כל הזמן, ולקבל מבלי לשכוח אף פעם

לסלוח לרוצחים - זה תפקידו של האלוהים.
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה

אנו לא בוכים, דואגים שאמהות שלהם יבכו

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-06-2011, 10:07
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "צריך להכניס את הבעלים של הכלב..."

לפני שאתה קופץ למסקנות, אני הייתי ממתין לראות מה עולה בחקירה. אספר לך סיפור... כשהייתי בערך בן 8 הייתה כלבה לבנה יפה בשם לארה בקיבוץ, כלבה טובה ונעימה... ערב אחד כשבאתי לחדר האוכל היא ישבה מחוץ לו. רצתי אליה כדי ללטף אותה... והיא קפצה עליה ונשכה אותי במצח (רק חתך קטן, אבל כמובן הבהילה אותי מאוד)... העסק כמובן הבהיל לא מעט אנשים - איך כלבה שנושכת מסתובבת בקיבוץ בלי בעליה, בלי זמם ומחסום פה? אך אז הסתבר משהו מאוד מעניין - לארה, שמעולם לפינ כן או אחרי כן לא פגעה באדם, הייתה בהיריון מתקדם. כשרצתי אליה, באופן טבעי הדאגתי אותה... וההיריון עשה את ההבדל.
באופן טכעי הכלבה לא אשמה, אני למדתי את הלקח שלי ומאז תמיד מתקרב אל כלבים בצורה הולמת...

אין כלבים מסוכנים. כל כלב, עם טיפול לא נכון או בנסיבות הלא נכונות, יכול להגיב בתוקפנות. הכלב הכי מרושע שאי פעם פגשתי, כלב עם למעלה מעשרים מקרי נשיכה אינדיבידואליים - היה פאג זכר... מאחר ולא היה גדול ומפחיד, הוא לא תפס כותרות ולא טופל, עד שיום אחדכמעט והוציא לילד בן ארבע עין...

אז לפני שחורצים את דין הכלב, בוא לא נשכח שהרבה פעמים אין הכלב או בעליו אשמים, לא באמת.

נערך לאחרונה ע"י MS_Rogue בתאריך 29-06-2011 בשעה 10:10.
ישן 29-06-2011, 10:23
צלמית המשתמש של האזרח
  משתמש זכר האזרח האזרח אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.05
נכון, אבל...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "לפני שאתה קופץ למסקנות, אני..."

אני כאוהד ואוהב חיות. היה לי כלב 14 שנים והיום מגדל כמה חתולים וקיפודים ועוד כל מיני הולכי על 4 או 6...צריך עוד פעם להזכיר כי גם בארץ קיים איזה חוק ונדמה לי שהוא לא מיושם בקשר לכלבי אמסטף למשפחותיהם. ארעו הרבה מקרים של חבלה חמורה או אפילו מוות כאן בארץ בגלל תקיפת הכלבים האלה.
סוג כזה של כלב עד כמה שהוא רגוע ושקט מאוד, עלול לתקוף מבלי כל התגרות הנראית לנו.
עם כל אהבתי לכלבים, כאשר אני רואה אמסטף משתדל לקחת מרחק...

אשרי אדם שיכול לתת מבלי לזכור זאת כל הזמן, ולקבל מבלי לשכוח אף פעם

לסלוח לרוצחים - זה תפקידו של האלוהים.
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה

אנו לא בוכים, דואגים שאמהות שלהם יבכו

ישן 29-06-2011, 10:55
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
כמובן שהכלב לא אשם
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "לפני שאתה קופץ למסקנות, אני..."

כמו שאם אקדח יורה האקדח לא אדם.
אשם מי שלחץ על ההדק או מי שהחזיק את האקדח לא נצור.
הכלבים מהגזע הזה עם זמם זה אקדח לא נצור.
כלב כזה ללא זמם זה אקדח לא נצור עם כדור בקנה.

ציטוט:
אבותיו הקדמונים של האמסטף טופחו לצורכי מלחמות כלבים על ידי הכלאה בין טרייר לבולדוג.

ציטוט:
אופי והתייחסות בחוק

האמסטף הוא גזע עקשן ונחוש. זהו כלב עירני מלא בסקרנות וידוע באומץ ליבו ובדבקותו במטרה. בשנים האחרונות, נקשר שמו של כלב זה בתקיפות של בני אדם. בישראל, ידוע על מספר מקרים בהם נשך כלב מסוג זה ילדים או מבוגרים, עד שהביא לפציעה קשה ואשפוזם‏‏[1]. בעקבות שורת מקרים קשים, ובהן מותה של ילדה בת ארבע בתל אביב שנגרם מנשיכת כלב המשפחה‏‏[2] שהשתתף בעברו בקרבות כלבים, נחקק בשנת 2002 חוק להסדרת הפיקוח על כלבים, שקובע שהאמסטף ביחד עם 7 גזעי כלבים נוספים, הוא כלב מסוכן, שחלה שורה של הגבלות על החזקתו בישראל, ביניהם איסור לייבאו, להרבותו, וכן למוכרו או למוסרו לזולת. תקנות אלו נועדו להכחיד את הגזע בסופו של דבר באזור ישראל, בדרך שאיננה אקטיבית.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:37

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר