29-06-2011, 10:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
לפני שאתה קופץ למסקנות, אני הייתי ממתין לראות מה עולה בחקירה. אספר לך סיפור... כשהייתי בערך בן 8 הייתה כלבה לבנה יפה בשם לארה בקיבוץ, כלבה טובה ונעימה... ערב אחד כשבאתי לחדר האוכל היא ישבה מחוץ לו. רצתי אליה כדי ללטף אותה... והיא קפצה עליה ונשכה אותי במצח (רק חתך קטן, אבל כמובן הבהילה אותי מאוד)... העסק כמובן הבהיל לא מעט אנשים - איך כלבה שנושכת מסתובבת בקיבוץ בלי בעליה, בלי זמם ומחסום פה? אך אז הסתבר משהו מאוד מעניין - לארה, שמעולם לפינ כן או אחרי כן לא פגעה באדם, הייתה בהיריון מתקדם. כשרצתי אליה, באופן טבעי הדאגתי אותה... וההיריון עשה את ההבדל.
באופן טכעי הכלבה לא אשמה, אני למדתי את הלקח שלי ומאז תמיד מתקרב אל כלבים בצורה הולמת...
אין כלבים מסוכנים. כל כלב, עם טיפול לא נכון או בנסיבות הלא נכונות, יכול להגיב בתוקפנות. הכלב הכי מרושע שאי פעם פגשתי, כלב עם למעלה מעשרים מקרי נשיכה אינדיבידואליים - היה פאג זכר... מאחר ולא היה גדול ומפחיד, הוא לא תפס כותרות ולא טופל, עד שיום אחדכמעט והוציא לילד בן ארבע עין...
אז לפני שחורצים את דין הכלב, בוא לא נשכח שהרבה פעמים אין הכלב או בעליו אשמים, לא באמת.
נערך לאחרונה ע"י MS_Rogue בתאריך 29-06-2011 בשעה 10:10.
|