ההורים שלי גילו שיש להם עוד כמה דינרים ירדניים שנשארו להם מהטיול בפטרה , האם יש מקום כלשהו שמאפשר להמיר אותם לשקלים? אצלי בראשון בציינג'ים הם לא רצו .
מה תקבל, 2 שקל? הדלק של הרכב יעלה יותר ממה שהם יקבלו.
בירושליים. הצ'יינג'ים שם מתעסקים עם כמעט כל מטבע שאתה יכול לחשוב עליו ועם כמה שבחיים לא יעלו לך בראש.
מר רוג - כי החיים קצרים מדי לשמות מלאים
דינר ירדני שווה 4~ שקלים.
זה לא שווי של שתי שקל , זה בכמות הרבה יותר גדולה.
לא יודע אבל לא הולכים להחליף בשביל 10 שקל.
?
זה בערך כמו שלהורים של מדינאי יהיה חוברת של אטרקציות לטיול ברכב שטח בשבת בבוקר...
----------------------------- S e g m a n y
מה מפתיע?, לפני איזה שלוש שנים הם נסעו לטיול קבוצתי מאובטח בירדן ונשאר להם מאז כי הם חשבו אולי לחזור שוב מה שלא יקרה ב100 שנים הקרובות. אם אתה מכיר צ'יינג בירושלים שמתעסק בזה-תכתוב ותהייה מועיל.
יש שם מלא ערבים...
אתה מתכוון למזרחה של ירושלים בירתנו המאוחדת לעולמי עולמים. אולי יש במערב גם ציינג'ים גם
לא, הוא מתכוון לירדן.
הוא התכוון לירושלים.
אחרי קצת בירורים: צ'יינג'ים במרכז ת"א גם מתעסקים עם מטבעות אקזוטיים. שווה לבדוק שם.
לא... הוא מתכוון לירדן.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
למה התכוונת לירדן כשאני מדבר איתך על ירושלים.
תקרא שוב החל מכאן: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...838#post4025267
תודה, אני חשבתי שכמו אוהדי הפועל תל אביב הוא מנסה לשים את ירושלים בירדן.
שמח שיכולתי לעזור.
בכל בנק תוכל להמיר כמעט כל מטבע.
כשנסעתי להופעה של מתיסיהו והדג נחש בכיכר ספרא חבר שלי הוריד אותי ליד רחוב יפו והחלפתי שם בציינג'. דינר ירדני באותו רגע היה שווה 4.5
אז עשית הרבה קאש? משהו מכובד??
הבאתי להוריי שהביאוני עד הלום את הכסף המכובד וקיבלתי מהם עמלת בן נחמד שעושה טובה על סך 50 שקלים.
על לא דבר למר טימון שמח לעזור
מעולה, עכשיו יש לך כסף לקנות לי מתנה.
קיוויתי שלפחות את לא תהיה חומרנית כזאת...
שלום בכל מחיר-פילוסופיה של עבדים. Ceterum censeo "Palaestinam" esse delendam אם אין אני לי, מי לי? וכשאני לעצמי, מה אני? ואם לא עכשיו, אימתי?
אם לא אני- מי? :O
יש מספיק.
בינתיים , קחי טיפ לחיים- החיים הם כמו קקי, לפעמים הכל הולך חלק ולפעמים קשה ולפעמים זה כואב והולך בחלקים, מה שכן , בסוף הכל הולך .
שכחת את החלק של "דוחפים לך מזרק מלא מין כדי שהכל ילך". זה החלק הכואב, אני משערת...
ציטוט: במקור נכתב על ידי shai.shai "דוחפים לך מזרק מלא מין". נשמע כיף!
חההההההההההה! אובייסלי אמור להיות "מים" נראה לי שאני מושפעת שהאשכולות אביזרי-מין שרצים פה לאחרונה...
מזרק מין? מה זה? עריכה-גלגלתי לסוף והבנתי.