30-06-2011, 23:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
הגעתי לתובנה חשובה היום אחרי שראיתי דבר טריוויאלי של יום יום באוטובוס ואני מבין שטעיתי. לכל אחד יש בית בעולם הזה. בית שהוא מרגיש בו בבית,אם זה בגלל אהבה,העבודה או מקום המגורים בלי קשר לשפת אם, מקום לידה,דת או לאום.
במקום לחפש את מי לסרס/לעקר בכל פינה או במקום לחפש סיבה לחפש דברים רעים לשמור בלב צריך לחפש את הבית והמקום שלי בעולם הזה ולהמשיך הלאה בסופו של דבר וסוף סוף הבנתי וואלה איבדתי השנה הכי הרבה משנים קודמות והשנים האחרונות לא היו זהב, אבל בסופו של דבר הבית הזה קיים צריך למצוא אותו ולשמור עליו אחרי שיש לך אותו.
נאמר לי היום שיש לי דלקת נוספת בעין שמאל ואגד עשו שטויות עם הרב-קו,אבל לראשונה זה הרבה זמן זה לא מפריע לי ולא עוצר אותי.
הרכב חסר לי? נעבוד עד שנוכל להביא אחד כזה מצרפת עם חלקי חילוף ויש עוד סוג רכב שאהבתי בארץ, ואפשר לקנות עוד כאלה בארץ עם חיפושים אחרי רכב כזה במצב טוב.
הקטנה שלי חסרה לי? שיהיה אפשרי נאמץ כמה כלבים בכייף ונגדל אותם עם הרבה אהבה ואם אהיה ממש ממש בר מזל אפגוש משהי מיוחדת שתאהב אותי חזרה, ואם יש משהו שמרגיז אותי, מספיקה תגובה באותו רגע וזהו לסגור את הסיפור.
אז סמנתה היקרה עושה כפי שאת עושה, מעכשיו יש על הפנים שלי.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|