לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-07-2011, 09:52
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
גם אם לא יהיה להם המשך - אם נוער האשפתות הזה לא ימות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי op9090 שמתחילה ב "אשדוד: 15 נערים שנדקרו במהלך קטטה פונו לבי"ח - שלושה במצב קשה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי op9090
אני לא רוצה שהנערים האלו ימותו אבל אני מקווה שהם דקרו אחד את השני בביצים, שלא היה דור המשך.

הוא ידאג שאחרים ימותו.

זה דור של זבל (חלקים ניכרים - ברור שלא כולם) ומי שאשם בכל זה - בעיקר המדינה. אם לא מקימים גולאגים עם עבודות פרך לחינוך מחדש של אספסוף שכזה, אין מה להתפלא שכך אנו נראים.

זה המחיר של הנאורות ושל הדמוקרטיה והעידן המודרני.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-07-2011, 12:08
צלמית המשתמש של רועי AZ

לא.. אני רוצה לעצור את ההפקרות שחוגגת אצלי
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "נו, אם כל כך רע לך בדמוקרטיה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
נו, אם כל כך רע לך בדמוקרטיה נאורה, למה שלא תעבור לגור בדיקטטורה כלשהי?

לא חוכמה לעזוב. זה ממש קל לדבר על ולבקש מדינה דמוקרטית - הבעיה היא שדברים מעין אלה לא מטופלים בעוצמה שבה הם ראויים.

וגם הכי קל זה להאשים את מערכת החינוך , ולהגיד שהמורים דפוקים. והכי קל - להגיד תודה שהדברים רחוקים ממך וזה משהו שאתה נתקל בו רק בחדשות, או רק יודע על דבר קיומו.

שורש הבעיה היא במתירנות הזולה והרדודה של העידן המודרני (ומשטר דמוקרטי שבעקבותיו)..

ברגע שזכויות אדם לחופש, בא ע"ח זכויות אדם לשקט ולחיים (בלי לחשוש שיקרה לו משהו) מבחינתי הדמוקרטיה שווה לתחת...

אם כדי למנוע מעשי אלימות שכאלה, אני צריך לבצע פעולות שיש בהן משום ניגוד לדמוקרטיה ולהקים איזה "גוואנטנמו לייט" לחינוך מחדש - אעשה גם אעשה זאת - ובתחת שלי כל הקריאות בגנות זה...

ישן 01-07-2011, 18:08
צלמית המשתמש של רועי AZ

ולצטט בבל"ת זה הכי הכי קל..
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "אם אורשה לצטט את בן פרנקלין,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
אם אורשה לצטט את בן פרנקלין, כפי שתורגם בחתימתו של אפקט:

"אילו שמוכנים לוותר על חירות חיונית כדי להרוויח ביטחון זמני, לא ראויים לא לחירות ולא לביטחון - ומהר מאוד חסרים את שניהם."

ישן 01-07-2011, 12:53
צלמית המשתמש של רועי AZ

לעיתון אכן מגיעים מקרי הקיצון.. אך הם ממלאים אותו מדי יום ביומו..
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "[QUOTE]זה דור של זבל (חלקים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rubber_duck
אתה שוכח שלעיתון מגיעים רק מקרי הקיצון,

על הנערים שמתנדבים ועוזרים אתה כמעט לא שומע.

וניכר שהדור הזה - עולה לאין שיעור על קודמיו.

ואכן, על המתנדבים אני כמעט ולא שומע...

ישן 01-07-2011, 15:16
צלמית המשתמש של רועי AZ

אני באמת שלא יודע מה לומר לך.. אתה מפגין פה ניתוק מוחלט
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "לא יודע אם המצב טוב או לא,..."

אני כתבתי שהדור הוא זבל וכתבתי בסוגריים שברור שלא כל הדור.

כידוע לך, אמצעי התקשורת הם כלים להעברת מידע ודרכם אנו מדווחים על כל מה שקורה במדינה.

חלק מהדיווחים הם מוטים ולא מדויקים ולא אובייקטיביים - אבל התמונה עצמה בבסיסה, היא עגומה מאוד - ואם אתה לא רואה אותה ככזו, או שבוחר לפסול דיווחים בשל העובדה שדברים טובים כמעט ולא מדווחים - אתה בבעיה.

אנחנו חיים במדינה בה הרע עולה על הטוב ואין כבר זמן מסך לדווח על הטוב. תדיר קורה, שאתה יושב מול הטלויזיה ושומע חדשות - עוברות עשרים דק' ואתה עובר מפרשה לפרשה, לרצח, לשוד מזוין לתקיפת קשישים או אונס.

היקף הפשיעה אצל בני הנוער מעולם לא היה גדול יותר כמו היום..היקפים מפלצתיים של ממש. ניכר שהיא גם שפתה בכל החלקים בציבור - והמינוח "בני טובים" - חוזר על עצמו פעמים רבות.

כל הגבולות נפרצו, קווים שחורים נחצו (אצל חלקם הם אפילו לא קיימים) וניכר שעוד לא התחלנו..הרע עוד לפנינו.

אז כשאני אומר שהדור של היום הוא זבל (חלקים נכבדים ממנו) - אני חושב שאני יודע מה אני אומר

נערך לאחרונה ע"י רועי AZ בתאריך 01-07-2011 בשעה 15:18.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:43

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר