12-06-2011, 21:40
|
|
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
|
|
חבר מתאריך: 04.06.06
הודעות: 33,133
|
|
|
שבלולי בטטה מבצק מלאווח
באשכול שבועות כתבתי על כך שתכננתי להכין לחג שבלולי בטטה ממלאווחים שנשארו במקפיא, רעיון מאולתר שלא יצא לפועל כי לא הייתה בטטה.
מאז נקנו כמה ובסוף הכנתי את השבלולים.
חיממתי בטטות במיקרו, ומעכתי לפירה.
טיגנתי שום ובצל במעט חמאה, וערבבתי פנימה עם הבטטות.
פוררתי גבינת פטה פנימה.
קצת תיבול - מלח ופלפל.
מרחתי הכל על מלאווחים, גלגלתי, חתכתי לרצועות, ואפיתי בחום גבוה.
יצא ממש ממש טעים, אך בפעם הבאה אכין אותם עם שכבה דקה של המלית
הכנתי היום כאלה עם הרבה מלית וכאלה עם קצת, ולדעתי אלו עם הקצת יצאו יותר טובים.
|