22-06-2011, 03:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.03.11
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "במה צפיתם השבוע? אשכול הסדרות והסרטים השבועי לתאריכים 20.6-26.6"
סרטים:
the princess diaries - ז'אנר קומדיה,דרמה ומשפחה.
אחרי שנים שלא ראיתי את הסרט, יצא לי לראות אותו ואהבתי לראות אותו גם אחרי כל השנים האלה. לא זכרתי כיצד הופכים אותה אותה מנערה שאף אחד לא רואה לנסיכה לאט לאט עם התקדמות העלילה.
7 כוכבים מתוך 10 כוכבים אני נותן לסרט.
look who's talking - ז'אנר רומנטיקה וקומדיה. אחרי שנים שלא ראיתי את הסרט, יצא לי לראות אותו,אבל במקרה של הסרט הזה פחות אהבתי מבעבר.
3 כוכבים מתוך 10 כוכבים אני נותן לו.
slices of life - ז'אנר אימה,מותחן ומדע בדיוני.
בהתחלה לפי הפרומו של הסרט שראיתי הייתי בטוח שזה סרט אימה ומותחן טוב ולא לאנשנים מתחת לגיל 18,אבל התחלתי לצפות בסרט ואחרי חצי שעה נשברתי מרוב חוסר עניין. הסרט הזה בלוף אחד גדול ואין לו קשר לז'אנר של אימה או מותחן ויש רק סרט "אימה" אחר שהוא קרוב אליו, שאינני זוכר את השלו כרגע.
אפס כוכבים מתוך 10 כוכבים אני נותן לו.
demons - ז'אנר פנטזיה,דרמה ומשפחה.
עלילה טובה יש לסידרה עם בחירה של שחקנים נכונה פרט לרובי שמשחקת אותה גרינגר הולידי שהדמות שלה לבושה לא נכון כל הסידרה בניגוד לשאר הדמויות הנשיות בסידרה.
הייתי שמח לו הסידרה הייתה ממשיכה מעבר ל 6 פרקים שצילמו לה.
Big Momma's House - ז'אנר פעולה,קומדיה ופשע.
לא ממש קומדיה וסרט דיי יבש באופן כללי. לא יותר מארבעה כוכבים אני נותן לו.
Big Momma's House 2 - ז'אנר קומדיה,פעולה ומותחן.
קודמיה ומותחן זה לא ופעולה לא אולי קרוב,ולכן אני נותן לסרט ארבעה כוכבים בלבד.
Black Knight - ז'אנר קומדיה,פנטזיה והרפתקה.
מרטין לורנס משחק בסרט בצורה מופרזת וזה באמת לא לעניין ורוב הסרטים שלו שבז'אנר רשום קומדיה כמו זה אינם מצחיקים אותי ואולי עדיף לו לעזוב את הז'אנר שנקרא קומדיה.
העלילה של הסרט טובה והסרט שווה לצפייה,אם אין סרט אחר טוב לראות באותו זמן.
bad boys 1 - ז'אנר פעולה קומדיה ופשע.
שוב אין שום זכר בין קומדיה לתוכן של הסרט ואני מקווה שבסרט השלישי בסידרה יסירו את הקומדיה.
bad boys 2 - .ז'אנר פעולה,קומדיה ופשע
פרט לקטע עם הגשר ממש לא אהבתי כבר לצפות בסרט ורשמתי ביקורת בעבר על הסרט יותר בהרחבה וכנ"ל אותו דבר לגבי הסרט הראשון הוא אינו קומדיה.
Arthur - ז'אנר קומדיה ורומנטיקה.
קומדיה זה לא כל כך ורומנטיקה גם לא ממש,אבל הסרט שווה צפייה,אם אין סרט אחר לראות באותו זמן. 6 כוכבים מתוך עשרה כוכבים אני נותן לסרט.
סדרות:
jericho - ז'אנר פעולה,דרמה ומיסתורין.
ראיתי את העונה ה-2 ב hd ואיזה סיום חזק יש לסידרה ולכן אני נותן לעונה מספר 2 למרות שה 3 פרקים הראשונים הודלפו לרשת 10 כוכבים מלאים.
columbo - ז'אנר פשע,דרמה ומיסתורין.
סידרה ישנה אבל מצויינת ואני נותן לה 9 כוכבים מתוך 10 כוכבים.
ביקורות הבאות: hawaii five-0, שר הטבעות הגירסה המלאה הכל ועוד כמה.