לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-04-2005, 14:14
צלמית המשתמש של NikoNation
  NikoNation NikoNation אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
הנה מצאתי לך
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי mp3lll שמתחילה ב "איפה אפשרי לקרוא את החוות דעת..."

אני רכשתי את הניקון 8700 ואני לא מצטער על הקניה ..
המצלמה דיי קלה לתפעול גם במצב ידני ומוציאה תמונות טובות מאוד גם במצב אוטומטי .. ואם תרצה אני ישלח לך תמונות שצילמתי בלילה (החשיפה הכי ארוכה היא של 10 דקות כמו כן אתה יכול לקבוע חשיפה של 3 5 דקות או 30 8 4 2 שניות ) והתמונות מבחינתי יוצאות מעולות
המצלמה היא קלה וקטנה ! הרבה יותר ממה שאני ציפיתי והרבה יותר ממה שרואים בתמונות באינטרנט המסך מתכונן וזה דבר שהוא מאוד נוח ! (עד שאין לך את האופציה הזאת אתה לא מבין כמה היא טובה וכמה אתה צריך אותה )יש לך 12 מצבים של צילום אוטומטי שמעוד עוזרים ! הצילום שקיעה והמאקרו והצילום שחור לבן מאוד שימושי במקום להתחיל לכוון את המצלמה באופן ידני !
שד"א המאקרו של המצלמה הזאת הוא חבל על הזמן (גם ברזולוציה של 3000 על 2000 ומשהו ב 8 מגה פיקסל ) אני אישית צילמתי תמונות מאוד יפות בבוקר אחרי שקבלתי את המצלמה !
הבטריה נטענת במלואה תוך שעתיים שלוש גג ,

יש לך מסך קטן שניתן להאיר אותו בחושך במצלמה שמראה לך את החשיפה את מצב הפלאש הבטריה פונקצית הצילום ומספר התמונות (זה רק מה שאני זוכר.. יש עוד)
יש לך אפשרות להקליט סרטון בספיה
לפי מה שניסיתי לצלם סרטון באורך של 3 דקות אבל ראיתי שאפשר לצלם סרטון של עד 60 דקות אבל אני לא בטוח בזה ! צילמתי סרטון של 3 דקות והוא שקל 47 מגה ...

הכרטיס זיכרון של המצלמה הוא מאוד זול אבל קצת איטי (לא קריטי) דבר שחוסך המון !!
והזום שלה הוא מדהים !
ניתן לראות את התמונות בטלביזיה דרך חיבור ישיר וניתן להדפיס תמונות ישר מהמצלמה
אחרי שאתה מחבר את המצלמה למחשב דרך USB בווינדוס XP הוא מתקין את הכל אוטומטי בלי צורך בשום CD דבר שמאוד שימושי שאתה רוצה לשפוך תמונות אצל חבר או במחשב אחר

ניתן לצפות בתמונות בלי לשלולל את מצב הצילום ( יש לך מצב שאתה רק רואה תמונות אבל יש לך במצב הצילום אפשרות לראות את התמונה שצילמת בקטן בפינה של המסך למעלה )

אבל

--------

אם אתה משתמש הרבה במסך הגדול (1.8 אינצ') אז הסוללה נגמרת דיי מהר
הסרטונים בחושך הם באיכות לא ממש טוב עם דיי הרבה רעשים
הרבה צילומים (בלילה וביום ) ברזולוציה מלאה 3264 על 2448 הם עם דיי הרבה רעשים
החיישן שלה הוא קופץ ועושה אור בצבע אדום דבר שלא ממש מאפשר לך לצלם מישהו בלי ידיעתו ..
מהרגע שאתה לוחץ על הכפתור עד ללכידת התמונה עוברות 2 שניות בערך כי המצלמה מפקסת את התמונה .. ( אבל אם אתה לוחץ חצי לחיצה ואז מחכה עם הצבע שהלחצץ לחוץ חצי לחציה ואז מצלם אז התמונה תלקח יותר מהר )
כשאתה בזום מקסימלי המסך מראה תמונה עם המון רעשים זאת בגלל ששהמסך בעינית וגם המסך הגדול הם ברזולוציה של 340,000 פיקסלים

אני מקווה שלא שחכתי משהו ואני מקווה שהחוות דעת שלי על המצלמה תעזור לך ניסיתי לכתוב לך את כל הדברים שעצבנו אותי אישית במצלמה וגם את הדברים שאהבתי ! אני מצטער אבל אני לא יכול לשלולל או להמליץ לך על הקנון או הסוני כי אני לא מכיר אותם ולא השתמשתי בהם אבל מה שאני כן יכול להגיד לך עם הססוני שהיא מצלמה אולי פצצה אבל היא כבדה .. ממש כבדה יחסית לניקון
.
יש לציין שאני מצלם עם המצלמה הזאת כבר שנה ויש בה המון אפשרויות ממש שימושיות כמו מנגנון הפחתת רעשים , אפשר מדידת אור , 2 מצבים שבהם המצלמה היא ידנית לגמריי ואתה מכוון הכל ניתן לבצע חשיפה של עד 10 דקות
סרטונים 180 שניות בגוון ספייה שחור לבן וצבעוני (האיכות היא ממש בסדר אבל לא מעולה )
מסך קטן בראש המצלמה שמראה לך נתונים צמצם חשיפה תמונות שצולמו תמונות שנשארו

מה גם שלמצלמה יש 12 פונקציות אוטומטיות אלו 12 תוכניות של המצלמה שאיתם אתה יכול לצלם באופן אוטומטי מאקרו צילומי שלג פורטרטים פורטרטים בלילה ועוד ועוד ..

וגם יש מצב אוטומטי רגיל של המצלמה ששם פשוט אתה צריך ללחוץ על הכפתור ועדיין יוצאות תוצאות ממש יפות ,
ניתן לצלם עם המצלמה הזאת בגדלים 640X640 שזה PC ניתן לצלם בגודל 3/2 שזה תמונה רגילה
ויש לך אפשרות לצלם ב 1,2,3,5,8 מגה פיקסל ששמונה זה הכי גדול , ויש לך אפשרות לבחור מבין 5 איכויות של תמונה ש RAW זה אחד מהם ( מאוד שימושי אבל מצריך כרטיס גדול )
אני עובד עם כרטיס של 256 מגה כי לא התאפשר לי בזמנו מבחינה כספית לקנות אחד יותר גדול אבל עכשיו שהמחירים ירדו אני ממליץ על כרטיס גדול יותר ,
יש לך 4 אפשרויות פלאש , פלאש חזק פלאש רגיל פלאש חלש ובלי פלאש , ניתן לשלוט על ה
עד 400ISO

מממממ נראה לי שעדיין לא כיסיתי את הכל אבל אני חושב שזה מספק ,

בכללי אם לקנות אותה או לא ? אם אתה משתמש מתחיל שרוצה להתקדם ורוצה תוצאות גבוהות אז בטוח שכן ! כי היא מתאימה גם למתחילים וגם למתקדמים , אני אשמח להראות לך תמונות שצילמתי איתה .

מקווה שעזרתי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:18

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר