לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-05-2011, 22:43
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "זה מה שצריך להיות בכל תחום,..."

וואלה אז יודעים מה? בואו נפתח 30 ערוצי טלויזיה של חדשות שכל בעל ממון ישדר כרצונו לפי הדעה שלו...

זה לא טוב ולא הכי בריא למדינה קטנה כמו ישראל והפיתרון הוא גוף שידור ימני,מאוזן לימין ושמאל ושמאלני וככה גם ברדיו. כל מי שרוצה ובעל ממון שיפתח אתר אינטרנט,אבל לא ערוץ חדשות בטלויזיה או תחנת רדיו.
לגבי כל הגופי תקשורת של הממשלה טלויזיה או רדיו הם צריכים להיות באמצע ולא קשורים לשום צד,אבל צריך לפתוח חברת חדשות אחת פרטית שתבחר להיות באמצע לא בימין ולא בשמאל ואורי יותר מזה ישראל לא צריכה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-05-2011, 02:23
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "אתה תחליט לציבור במה..."

אז תן לי לתת לך נתון יפה שסותר את התאוריה שלך.
יש לך בישראל 7 מיליון איש בערך,ממנו תוריד מיליון איש שיש להם צלחות פרטיות (המגזר הערבי) שאין להם צורך ברשות השידור,הוט או יס ובתוכניות בערבית אצל אותם גופים,ונשאר לך בערך 6 מיליון איש עכשיו ומזה אפשר גם להוריד עוד כמות יפה של צופים של בתי אב מרוסיה עם צלחת פרטית עם ערוצים מרוסיה וכן גם הם לא צריכים את רשות השידור,הוט או יס.עכשיו בו נגיד שנשאר לנו 5 וחצי מיליון איש שעליהם הערוצים האלה אמורים להתחרות על אחוזי צפייה. מי אתה חושב יפרסם אצלם? בלי פירסום הערוצים האלה לא יחזיקו ולכן אני אומר שלושה ערוצים בלבד.

יש ערוצי אינטרנט ואפשר לתת רישיון לערוצים כאלה לחרדים,ירוקים וכו... ,אבל לא לטלויזיה הארצית.

אתם רוצים ערוצים נוספים? אפשר לפתוח לשם הדוגמא בתוך מדינת תל אביב שני ערוצים שיתחרו על אחוזי צפייה באופן מקומי ובאיזור ירושלים ערוץ חרדי עם ערוץ חילוני שיתחרו על האחוזי צפייה,כי המדינה תוציא על זה יותר מדי כסף להחזיק את אותם ערוצים בחיים כמו ערוץ 10 כפי שהא היום מנוהל ולא מצליח ואתם שוכחים חוץ מבכל העיות האלה את הוט ויס ורשות השידור, ולכן במודל עליו אתם מדברים הוא כישלון גמור עד לפני שהתחילו בדרך הזאת.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 16-05-2011, 21:56
צלמית המשתמש של Leopad
  Leopad Leopad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.06
הכי מעניין בכל הסיפור
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "היא בגידה אם היא גורמת לעידוד האוייב"

שמסתנן סורי חצה את גדר בגולן, מול כוחות צה"ל, חבר להסעה
של ארגון שמאל כלשהו (בידיעתם או שלא) והגיע ללא שום בעיה
למרכז הארץ.
באותה מידה האיש יכל להיות חמוש במטען רב עוצמה ולעשות עלינו "חגיגה" שהידית.
בדיוק כפי שברצועת עזה לא נתנו למפגינים להתקרב לגדר היה צריך לעשות שם,
,מי שעבר קו אדום מסויים היה צריך לחטוף ללא כחל וסרק, בטוחני שלאחר כמה
משוהדים במקום ובזמן הנכון, השבב היו מבינים את הרמז ה"דק".
מה היה לנו להפסיד? גם אם היינו הורגים שתי פרגיות, חמור וארנבת הערבים
היו זועקים טבח והאגודה לשמירת זכות החמור לדעת (או "חמור עכשיו" אם תרצו),
היתה מגישה תלונה לבית הדין בהאג, ומח"ט גולן היה נאלץ לנפוש בטבריה.
ישן 16-05-2011, 22:15
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "ערוץ 10- ראיון מתל אביב עם אזרח סורי שהגיע לשם"

צפיתי בזה. יש פה כתב ישראלי שראיין לטלוויזיה אזרח סורי שהסתנן למדינה. האם יש לראיון הזה ערך עיתונאי? אני מניח שלציבור יש עניין לדעת איך אדם ממדינת אויב הצליח לחדור למרכז הארץ ומי סייע לו. יחד עם זאת, זה נראה כאילו כיוונו מצלמה ונתנו מיקרופון לאדם שהשתמש בהזדמנות כפלטפורמה לתעמולת הפחדה זולה ("חיילים ישראלים של יחידת עילית היו מפוחדים בעוד אני הייתי רגוע" או מה שהוא לא קשקש שם).

בהתחשב בזה שזה לא היה שידור חי, הייתי מצפה ממערכת חדשות 10 להפעיל שיקול דעת ולערוך החוצה קטעים בעייתיים. בכלל, יש משהו מאוד צורם בהתקיימות של הראיון הטלוויזיוני הזה ע"י צבי יחזקאלי. אני במקומו הייתי מדווח לכוחות הביטחון על המסתנן ולא רץ אליו עם מצלמה אבל כנראה שאני פשוט לא עיתונאי.

ישן 17-05-2011, 14:58
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
אתה מבין עכשיו שהעלבת את הערבים...
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "המסתנן הסורי שאל בגבול : "איך אני מגיע לתל אביב" וישראלים אמרו לו "תמשיך ישר""

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looklook
וראה המון ערבים אוחזים בשלטים

הרי קח את אחד מאלה שהפגינו (ותשווה אותו לערבי) - הרי הוא כל מה שערבי לא רוצה להיות...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:08

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר