26-07-2011, 20:48
|
|
|
חבר מתאריך: 11.08.05
|
|
חלק נובע מצרות עין, חלק נובע מקנאה, חלק פשוט מרוע, חלק מחוסר מחשבה, חלק זה כבר עניין של חוסר בטחון עצמי, ואז ברגע מרכזים תשומת לב לכיוון שלך, אז היא נעלמת מהפגמים שלהם. פעם אני זוכר בתקופה של בית ספר\ תיכון, סבלתי מבעיה דומה לשלך רק בכיוון השני, אני דיי נמוך אפשר לומר 1.62 . וגם עליי הריצו צחוקים פה ושם, וסתם בקטע כזה, אבל לא נתתי לאף אחד להגיע אליי, גם אם היו ימים שזה נתן לי הרגשה רעה , לא הראתי לאף אחד, ברגע שאת מראה לאנשים חולשה ושהם הצליחו להגיע אלייך הם ניצחו אותך. אחרי שהם קלטו שזה לא מפריע לי, ושאני אוהב את עצמי, וטוב לי, ואין לי שום בעיה להשיג מה שאני רוצה בחיים, הם ירדו ממני. אני זוכר זה קרה בעיקר כי "השגתי" את הבלונדה של השכבה. בחורה יפייפיה, שהייתה גבוהה ממני בראש. אגב הייתי איתה לבסוף 6 וחצי שנים. בקיצור, דברי ראשון תאהבי את עצמך כמו שאת, זה העיקר, אנשים רעים תוציאי מהחיים שלך, להיות קצת אנטיפתית תמיד טוב! : )
ובקשר לשאר פשוט אל תתייחסי, את תביני שככל שתרגישי שלמה עם עצמך , החיים פתאום יהיו אחרים, את תתני לעצמך להיות חופשיה ואנשים יאהבו אותך בזכות מי שאת, ולא איך שאת נראית.
ואם יש לך חוסר בטחון עצמי זה משהו שאפשר לעבוד עליו זה לא משהו בלתי הפיך, זה לפעמים לוקח זמן לי לא היה בטחון עצמי בשיט, עד שיום אחד החלטתי דיי מספיק, וניגשתי לאותה בחורה. ומאז הבנתי שדברים יכולים להתנהל אחרת , וסתם האכלתי את עצמי בסרטים. ואנשים נתקעים עלייך כי את נותנת להם, לפעמים להיות קצת אגרסיבי עוזר. בפעם הבאה שמישהו מתקיל אותך, תחזירי לו ביציאה שנונה אין לך ממה להיבהל, בסך הכל אנשים טיפשים. או עם מבט עצבני, ותנסי לרמוז לא שלא יעשה את זה עוד פעם, או פשוט תגידי לו שיבוא שנייה את רוצה לדבר איתו, ותעמידי אותו\ה במקום. זה גם עוזר. ואם את רואה שככה האנשים שאת מסתובבת איתם, את פשוט יכולה להחליף מעגל של חברים. לא חסר אנשים שירצו להכיר אותך.
בקיצור, תחייכי ותביני שאנשים רעים הם מסכנים. ושאת הרבה מעלייהם : ) (תרתי משמע ;- ) )
|